👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że ostatni Straszny Film poleciał na łeb z jakością humoru :rip:
Czarni udowodnili, że bieda i ubóstwo nie jest winą kontynentu afrykańskiego, i nawet na poletku amerykańskim potrafią zniszczyć dobrze prosperujące miasto.

DUST DEVIL ale socjalizm prowadzi właśnie do takich absurdów, że bogaci przenoszą swoje firmy właśnie tam, gdzie są niskie podatki i tania siła robocza. Jak myślisz czy w takim USA nie ma ludzi, którzy mogliby złożyć telefon? Oczywiście, że są, ale każdy myślący człowiek woli, żeby zrobił to dla niego chińczyk, któremu nie musi płacić pensji minimalnej.
Czytałem ostatnio, że szwajcarscy związkowcy walczą o pensje minimalną 2500 franków. Jak myślisz ile firm ucieknie z tego kraju do takich Chin po takiej reformie?
Czytałem ostatnio, że szwajcarscy związkowcy walczą o pensje minimalną 2500 franków. Jak myślisz ile firm ucieknie z tego kraju do takich Chin po takiej reformie?

dziwne ze milosnicy wolnego rynku tak sie spinaja. jest tu idealny przyklad jak dziala wolny rynek: idziesz tam gdzie taniej, zamykasz to co ci nie przynosi oczekiwanych zyskow. i nagle spina ze to przez socjalizm
przeciez to esencja kapitalizmu, nie ma sentymentu, ma byc tylko $, a skad ludzie maja brac $ na towary to juz nikogo nie obchodzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie