zydu napisał/a:
po tysiackroć to lepsze niż banderowskie widły do gnoju
Jakby zaostrzyć to też wyjdą widły
Ja p🤬le wuja Adolf w grobie się przewraca
podpis użytkownika
Alien
No i? Ale k🤬a problem. A nawet jakby wielkiego k🤬sa postawili, to co?
TwójCzarnyPan napisał/a:
No i? Ale k🤬a problem. A nawet jakby wielkiego k🤬sa postawili, to co?
Wielkiego k🤬sa nie stawiają tylko dlatego, bo wiedzą że taki pęknięty kondon jak ty szwęda się gdzieś w okolicy. I mógłbyś się chcieć na niego nadziać, a to już była by profanacja pełną dupą.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/
tfujdiler napisał/a:
Wielkiego k🤬sa nie stawiają tylko dlatego, bo wiedzą że taki pęknięty kondon jak ty szwęda się gdzieś w okolicy. I mógłbyś się chcieć na niego nadziać, a to już była by profanacja pełną dupą.
Lubię taki humor.

@bercisko
Każdy jezuita lub osobnik który kończy szkoły jezuickie i podobne jest uczony jak manipulować daną nacja narodem są w tym mistrzami i bd znają historię zwyczaje Braun jest dobrze przygotowany stał się prawie guru nadzieją a to o czymś świadczy
[ Dodano: 2024-12-28, 11:31 ]
@bercisko
Sorry nie tobie odpowiadałem 🙉
Każdy jezuita lub osobnik który kończy szkoły jezuickie i podobne jest uczony jak manipulować daną nacja narodem są w tym mistrzami i bd znają historię zwyczaje Braun jest dobrze przygotowany stał się prawie guru nadzieją a to o czymś świadczy

[ Dodano: 2024-12-28, 11:31 ]
@bercisko
Sorry nie tobie odpowiadałem 🙉
xMichaUx napisał/a:
Deutschland, Deutschland über alles
דייטשלאנד העכער אלץ
Wiecznie poszkodowani przedstawiciele tzw. "narodu wysranego" wymawiają to "deytshland deytshland hekher alts".

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!