po dupie se maluj jeden drugiego...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Potem sie dziwic ze kible osrane w przedzialach jak pieniadze ida na likwidacje "dziel" ulomnych ludzi ktorzy powinni robic malowidla w jaskiniach.
@up
jakich Was? do kogo Ty wgl mówisz? czy ja gdzieś napisałem że taguje?
K🤬a nie widziałem jeszcze żeby ktoś kumaty robił wrzuty na domach, samochodach. Masz naj🤬e w głowie lekko
Skład pociągu, tak samo jak dom, jak samochód ma swojego właściciela. Jesli nie ma jego zgody (a wręcz odwrotnie, wiadomo o zakazie), to "wrzuty" są wandalizmem i kropka. Dla mnie graffiti na pociągach jest tak samo piękną sztuką jak sranie pod czyimiś drzwiami. Jedno i drugie jest zabronione. Adrenalina pewnie też jest. I teraz pytanie... kto z tych malujących chciałby co jakiś czas sprzątać klocka spod swoich drzwi???
To co poniżej zdecydowanie mi się podoba (jeden z przykładów z okolic wyścigów w WAWie), mało tego jak się przyjrzysz to ma przesłanie właśnie dotyczące tego, czym jest dla autora to co robi.
Niech robią to i rozwijają się, ale k🤬a niech nie niszczą!!!

Może ktoś podpowie jakimi frazami tego szukać ? Zamiast skakac do e-gardeł

A mnie p🤬li ze cudze. Niektórzy lubią się najebac inni iść potanczyc, pograc na gitarze jeszcze ktoś inny woli siedzieć z dupskiem i komentować a ja mam wyj🤬e, lubie adrenaline i maluje.
Jesteście strasznie nudni, Radysh idz lepiej zobacz co u Twoich kotow![]()
Peace, yo
Jak byś lacza na p🤬dę dostał za wandalizm to może by ci się troche wyprostowało pod sufitem.
Nasraj sobie do łóżka, jak musisz zostawić po sobie ślad. Albo powieś się, nagrywając to i niech wrzucą to na YT
Lub po prostu nie oglądałeś tego filmików który podałem w kodzie z linkiem na youtube, nie ma tam nigdzie malowania po pociągach o które tak się sapiesz, zresztą mam to w dupie

@MGC jeśli chodzi Ci o filmik z linku do youtube to jedynie taki koment znalazłem:
Nas - Represent (Instrumental) Survivor - Eye Of The Tiger Mimosa - Lullabyte (Original Mix) Barto - я готова, а ты готов Crissy Criss - Take Me Higher (Dubstep Mix) Da Beatblower - Fuck Your’s Off Виктор Цой - Эй, прохожий, проходи.. Dusty Kid - Kore (Original Mix) Sound Of Stereo - Helium Георг Отс - Ария Мистера Икс Шиза - Луна любит Землю по кругу Mimosa - Another Day (Original Mix) Mimosa Feat Souleye - Delivery (Original Mix) Mimosa - Kinetic LIKE!
@pekka satan najśmieszniejsze jest to że połowa nie przeczytała opisu nad filmikiem i komentuje filmik z malowaniem pociągów hehe, bo Ty chyba do tej gruby należysz.
Lub po prostu nie oglądałeś tego filmików który podałem w kodzie z linkiem na youtube, nie ma tam nigdzie malowania po pociągach o które tak się sapiesz, zresztą mam to w dupie![]()
Niektóre motywy są fajne, ale jak ktoś po raz 10 podpisuje się (nie jestem w klimacie nie wiem jak się nazywają te podpisy) na zabudowie stojącego samochodu, albo jedzie sobie pociąg z zamalowanymi szybami w wagonie, to... Mnie by to wk🤬iło po prostu! To nie jest sztuka. Wsiadasz do pociągu i masz zajebisty widok zasprayowanej szyby.
I nie będę się sapał, jeśli ta zajawka nie będzie niszczeniem przedmiotów, mienia itp. Pewnie nie chciałbyś, żeby jakiś kark miał jako swoją zajawkę przyp🤬alanie Ci strzała w ryj... To jest własnie wolność do momentu, kiedy nie wyrządzasz tym szkody komuś innemu.