👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem r🤬able. I fajnie, że od razu pokazała rowa
Człowiek wie, na czym stoi.

Stockshark napisał/a:
Waść zadaje mi kłamstwo a imbecyl który nie mysli. Pomyśl. Ile takie buty właścicieli wytrzymają? I każdy miał tylko jedną parę.
Klamiesz! Nigdy nie miales dziadka!
Znawca_Cipek napisał/a:
Całkiem r🤬able. I fajnie, że od razu pokazała rowa
Ja bym wolał dziewczynę.
AbelardG napisał/a:
Widać, że pochodzisz z bardzo ubogiej rodziny Podaj nr konta, to ci podeślę parę złotych na chlebek i może jeszcze na coś do chlebka
Domyślam się że moi dziadkowie waszmości bogadztwem dorównać nie mogli. Jednak cóż to takie się stało ,że teraz majętnością równymi jesteśmy? czyżby geny przekazane przez moich przodków okazały się lepszymi aniżeli waszych?
Za dobre serce dziękuję. Na jadło i rodzinę zarobić potrafię. Jednak jeżeli chcesz się bogactwem swym podzielić zawsze możesz wesprzeć tych potrzebujących, np. tu:
hospicjum.waw.pl/pomagam/wplata-on-line

Podobno krowi mocz wg. guseł ma tam jakieś właściwości lecznicze tym niemniej nie jestem w temacie. Może jakiś forumowy guślarz coś powie więcej.. O ile mamy takiego na stanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie