📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Ukraińskie ścierwo burzyło Warszawę po powstaniu ramię w ramię z niemieckim okupantem. Byli nawet bardziej bezwzględni od nich, w mordowaniu pozostałej przy życiu cywilnej ludności. Zwąchali się teraz w niemieckiej firmie. Psipadek?

Ty to żelazkiem skanowałeś? Nie czytam nawet bo wzroku na loterii nie wygrałem.

Proszę
Końcówka listu wydaję mi się, że jest przerobiona, widać inną czcionkę i jakość, mimo, że zdjęcie jest jednością.

Końcówka listu wydaję mi się, że jest przerobiona, widać inną czcionkę i jakość, mimo, że zdjęcie jest jednością.
Od dwóch dni nie dostarczają mi przesyłki, bo sam sobie ją wysłałem. Doszli do wniosku, że sam mogę ją odebrać z magazynu.
Inny kurier- Kiedyś kupiłem kuchenkę, koleś wyszedł z auta zrobił zdjęcie domofonu i odjechał, nawet nie zadzwonił. Zdjęcie było dowodem, że próbował dostarczyć. Wszystko widziałem z okna (3cie piętro), nie zdążyłem zareagować.
Inny kurier- Kiedyś kupiłem kuchenkę, koleś wyszedł z auta zrobił zdjęcie domofonu i odjechał, nawet nie zadzwonił. Zdjęcie było dowodem, że próbował dostarczyć. Wszystko widziałem z okna (3cie piętro), nie zdążyłem zareagować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie