Taka sytuacja u naszych zachodnich sąsiadów na festiwalu Highfield w mieście Leipzig.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz to faktycznie diabelski
chorym napisał/a:
Pytanie tylko jak
hulajnoga elektryczna
Nome
2024-08-17, 23:35
Niemcy zawsze lubili sobie coś zakopcić...
Znowu z pochodniami zaczynają.....
chorym napisał/a:
Pytanie tylko jak
Za dużego blanta przytargali
konto usunięte
2024-08-18, 1:51
Bez czytania opisu pomyślałem, że to jakieś Indie, czy c🤬j wie jaki to inny Gównostan, a się okazuje, że to efekt zatrudnienia nigeryjskich inżynierów
I to jest diabelski młyn.
Pewnie jakiś protest w dniu rocznicy śmierci Rudolfa Hessa.
Mam nadzieję, że w środku byli ludzie. W sensie Niemcy albo c🤬ci.
"Ach du Szajse!" - co by nie mówić o języku niemieckim, gdzie np. motyl brzmi jak rozkaz rostrzelania (schmetterling) to polskie: "orzesz k🤬a!" brzmi na całym świecie zdecydowanie lepiej xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
tego nic nie przebije
Nazwa zobowiązuje. Sokoro diabeł to i ogień piekielny. A piwa nie ma bo znowu jakiś debil swym pionowym nagraniem uczynił większą część mojego wielkiego panoramicznego ekranu bezużyteczną. A cholernie dużo kasy mnie to kosztowało. 🤬