Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:20
Diablo 3: Cinematics
konto usunięte • 2013-05-26, 22:25
Podniecacie się animowanymi sekwencjami z LoLa, bo nie widzieliście jak to robią mistrzowie (czyt. Blizzard). Jako przykład podam intro z Diablo 3:

To tylko namiastka tego, co robią animatorzy z Blizzarda. Dla prawdziwych fanów 20-minutowy filmik zawierający wszystkie Cinematics z Diablo 3:

Kod:
Niestety filmik jest dłuższy niż 20 min i nie można go wstawić, dlatego podaję link: /watch?v=JID1u9qiMjQ
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 23:16 8
wiesz co... ciężko będzie znaleźć jakiegokolwiek gracza, który nie widział intro do D3

a swoją drogą to blizzardzie oddawaj moje pieniądze!!! tyle pieniędzy za tak krótką grę. To jakiś żart!!!
Zgłoś
Kiciok 2013-05-26, 23:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 23:36
up

czekać na 3 jak ona juz od roku jest w obiegu ale co prawda nie postarali się zabardzo.
Zgłoś
trane1 2013-05-26, 23:51 11
Wohohoho ale fajne, btw nie wiem czy wiesz ale odzial robiacy ffilmy dla blizarda jest profesjonalny,robi to od kilkunastu lat i bierze wiecej za 10sekund filmu niz kosztuje cala gra, za to cinematic lola jest zrobiony przez niedoswaidczony oddzial,pewno za grosze (to ich 2projekt) wiec ogarni dupala
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 0:25 46
trane1 napisał/a:

Wohohoho ale fajne, btw nie wiem czy wiesz ale odzial robiacy ffilmy dla blizarda jest profesjonalny,robi to od kilkunastu lat i bierze wiecej za 10sekund filmu niz kosztuje cala gra, za to cinematic lola jest zrobiony przez niedoswaidczony oddzial,pewno za grosze (to ich 2projekt) wiec ogarni dupala

Zgłoś
skandal89 2013-05-27, 1:22 11
Ja tam uważam, że nasz Tomasz Bagiński reprezentuje przynajmniej równy poziom, jak nie wyższy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 3:12 7
w diablo 2 filmy miały swój klimat jak dla mnie były lepsze

zresztą w żadnej innej grze nie było takich filmików jak w diablo 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 6:41 5
Filmików i polskiego dubbingu. Echh te słynne "Jego głos był jak tysiące igieł w mym sercu".
Zgłoś
EvilPablo 2013-05-27, 11:02
filmy piękne, w diablo 2 tez byly piekne ale d3 nie mozna porównac do d2, inna grywalnosc, bardziej rozbudowana, niepotrzebne 150zł udalem na D3.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 11:02 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 11:15 1
jak zawsze Polski dubbing daje dupy :/
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 11:16
tak Diablo 3 - ile można biegać po tych samych lokacjach za gaciami czy innym badziewiem który- co daje ? Torchlight 2 kupiłem - polecam
Zgłoś
Mr.ANALigator 2013-05-27, 11:22 2
animacji nie widzialem, ale zacheciles mnie nia, do kupienia tej gry na torrentach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 11:28 3
Ech znowu walka gimbozaurów pod tytułem "który filmik ze śmiesznej gierki jest lepszy"
Są gusta i guściki.
Jednemu się podoba intro simsów, innemu trailer dead space...
No ale trzeba się kłócić, bo jak wiadomo Polacy to jeden z najbardziej kłótliwych narodów na tej planecie...

@dex3r
Jesteś hipokrytą, wiesz o tym?
Sam krytykujesz tamten cinematic lola, a jak ktoś skrytykował ten filmik to od razu "on ma ból dupy"...
Wiek 19 lat (w co wątpię), mentalność 13latka... ale podobno się z tego wyrasta, także można dać tobie jeszcze szanse.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem