Konto usunięte
2012-05-17, 20:54
Ależ to Diablo dziecinne,a okładki tak zachęcają...
Konto usunięte
2012-05-17, 20:58
Co to za nutka?
Diablo 2 to było coś pięknego, genialna muzyka, świetna jak na tamte czasy grafika, o grywalności nie wspomnę...teraz stawia się niestety głównie na grafikę;/ tfu
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Konto usunięte
2012-05-17, 21:00
Ja p🤬le, jak tak narzekacie na tą grę to po c🤬j w nią gracie, odpalcie Diablo II jak jest lepsze
Wszyscy o D2, ale jak ktoś grał w D1 + HF to wie, że pozostałe części nie mogą się równać z mrocznym klimatem podziemi kościoła. D2 uratował genialny Multiplayer, bez którego nigdy bym tej gry nie nabył.
Takie moje skromne zdanie.
Zajebista nutka
Konto usunięte
2012-05-17, 21:11
Ta nutka to "You're the best around" Joe Esposito
mam dość tej gównianej gry.
Ilu z Was zagrało w D3? Ilu z Was teraz gra, że się wypowiadacie jakbyście już tę grę ukończyli? Gra jest dobra i będzie jeszcze lepsza jak dojdzie PVP.
Konto usunięte
2012-05-17, 21:15
Mądrzy są tutaj.
Ludzie po prostu boją się zmian i tyle.
Jezusie Nazareński, to na takie gówno tyle milionów ludzi czekało i dawało się robić w bambuko na Allegro z cd-keyami "dla kolekcjonerów" za 150 zł? Społeczeństwo Midasów...
Konto usunięte
2012-05-17, 21:20
Jakoś grafika nie przeszkadzała tym tłumom ludzi czekać nawet paru godzin na premierze by gre kupić. Weź w jakimś sklepie teraz w ogóle znajdz diablo. Wiec nie p🤬lic głupot, tylko grac.
Konto usunięte
2012-05-17, 21:23
bogdanznosa, Ty sobie jakieś punkty bijesz, czy jak tymi piwami. Rzucasz nimi na lewo i prawo
Konto usunięte
2012-05-17, 21:24
m-a_r-i_u-s_z, dziś stawiam wszystkim!
Konto usunięte
2012-05-17, 21:32
No to pewnie sezon na Diablo 3 można uznać za otwarty.
Czekać na przeróbki jak to robili ze Skyrimem, i ogólną podnietę.