I tak pewnie trafi do "sucharów" ale miło się ogląda zwłaszcza wielbicielom diabełka i anime
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Jakim k🤬a prawem połączono D3 z tym j🤬ym chińskim gównem ? Manga i anime to ciota i c🤬j.
a tak w ogóle to o c🤬j chodzi w tym diablo ?
Konto usunięte
2012-05-12, 23:07
Co to k🤬a jest. Spodziewałem się zajebistego filmiku od Blizzarda(trzeba im przyznać, mają talent do robienia filmików) a tu takie k🤬a gówno. Poleca na przyszłość pisać w tytule że to jakaś zj🤬a przeróbka na bajkę z kraju wp🤬laczy martwych płodów i psów.
tak na poprawę humoru filmik z Diablo 2 LoD
kudlaty1125 napisał/a:
Co to k🤬a jest. Spodziewałem się zajebistego filmiku od Blizzarda(trzeba im przyznać, mają talent do robienia filmików) a tu takie k🤬a gówno. Poleca na przyszłość pisać w tytule że to jakaś zj🤬a przeróbka na bajkę z kraju wp🤬laczy martwych płodów i psów.
Jak jesteś takim znawcą za jakiego mniemam się uważasz to byś wiedział że to żadna przeróbka tylko oficjalny filmik ze strony promującej diablo "Zapada mrok, rodzą się bohaterowie"

. Mi też anime nie leży ale każdy smaczek związany z diablo przyjmuję entuzjastycznie. Jeśli was interesuje jak będą wyglądały przerywniki w grze to polecam youtube lub
sadistic.pl/cos-dla-fanow-diablo-vt114400.htm
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Konto usunięte
2012-05-13, 5:22
@up wielcy k🤬a znawcy tematu się znaleźli, hejterzy oraz trolle...
J🤬e Japońskie gówno... zawsze zastanawiało mnie skąd się biorą amatorzy na ten shit???
@ up pedały i niedorozwoje zawsze się znajdą...
podpis użytkownika
Masz problem?
To lub
to powinno pomóc.
całe szczęście to nie od blizzarda
Konto usunięte
2012-05-13, 14:23
tupolej@ No faktycznie wielki napis na początku filmu "Blizzard Entertainment" wskazuje, że rzeczywiście to nie od Blizzarda.
Btw to tak czy siak nie jest anime
Nauczcie się odróżniać zwykłe animowane filmiki od "anime", a nie p🤬licie. Widziałem to wcześniej zajebiście zrobione, piwo się należy ale tym od Blizza.
Konto usunięte
2012-05-13, 15:18
Ja jebie, o co wam k🤬a chodzi? Dobrze zrobiona animacja w dobrym stylu, a wyp🤬olicie, ze zj🤬a. nie trzeba się jarać anime, żeby docenić wysiłek twórców owej animacji. jeden powiedział, że to chińska bajka i od razu frajerskie hejterzyki podłapały powód do zjabania kogoś. k🤬a, "rzal i bul".
Konto usunięte
2012-05-13, 15:54
Nigdy nie zagram w żadne Diablo, Starcrafta, WoWa itp. Dlaczego? Chcę się nacieszyć życiem nie spędzając go przed kompem