👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to jest walka a nie jakieś muzułmany chalidowy z perspektywistycznym 39 latkiem weteranem UFC

bardzo dobrze bo ostatnio za bardzo się woził- szacun dla diaza bo wziął tę walkę w zastępstwie
Nate nie zdobył pasa, więc nie jest jak napisałeś w spoilerze 'and new', dzierżący pas w tej kategorii wagowej wycofał się i na zastępstwo dali Nate'a. Ale waleczka sroga:)

''New''
. McGregor przypajacował jak Silva i wystrzelał się w pierwszej rundzie, a mógł to skończyć. Diaz ma czarny pas w BJJ i trenuje ze swoim bratem Nickiem który McGregora poskładałby w pierwszej rundzie. Conor i tak wygrał bo wykosił +-$10m, a sam mówił, że najpierw chodzi o kase a później o pasy. Nie mniej pierwsza porażka pewnie boli, Aldo już się napuszył gdzieś na fejsie, ale może się schować jak cała kategoria 145lbs może poza Frankiem Edgarem.

szacun dla Nate'a, zgodził się na walkę 10dni przed gala i jeszcze wygrał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie