Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, ale ten pierwszy wślizg to czyściutki, rodem z Ligi Mistrzów
Perfekcjonizm w czystej postaci, kradnie cały show.
A ty co? Gwoździ papiaków nie możesz kupić? 20zł kilogram, a radości pół tony
Gwoździ u mnie dostatek, choć wolę używać wkrętów

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Gwoździ u mnie dostatek, choć wolę używać wkrętów Niestety, droga przy której mieszkam, jest drogą wojewódzką. Duży ruch wszelkiej maści pojazdów. Nie chciałbym zrobić krzywdy normalnym uczestnikom ruchu drogowego.
Zależy na którym piętrze mieszkasz. Bardzo ładnie działają kostki bruk beton, te mniejsze. Trafić nie jest łatwo, ale próbować można.

Zależy na którym piętrze mieszkasz. Bardzo ładnie działają kostki bruk beton, te mniejsze. Trafić nie jest łatwo, ale próbować można.
Sęk w tym, że na parterze. Wiochmen jestem

Ale pomysł dobry

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
hahaha a co za sens stac motocyklem w korku za samochodami jak mozna podjechac do przodu?. Typowe myslenie ja nie moge to inni tez nie moga.
Pomyśl zanim coś napiszesz. Przygłupy ocierające się o innych mogą to robić? jak jadą zmieniając pas, to powinni to sygnalizować według przepisów PORD. Widziałeś takiego co to robi?
Pomyśl zanim coś napiszesz. Przygłupy ocierające się o innych mogą to robić? jak jadą zmieniając pas, to powinni to sygnalizować według przepisów PORD. Widziałeś takiego co to robi?
A kto mówi o ocierających się o innych użytkowników drogi?. Jak robią to zgodnie z przepisami to nie widzę w tym problemu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie