👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękna kompilacja debilizmu. Może i są normalni motocykliści, ale ja takiego na drodze nie widziałem.
nie każdy motocyklista jest motocyklistą jak kierowca jest kierowca ?
Nie dziwi Was ze kierowcy puszek o wymiarach prawie na 4x2.5 metry nie sa w stanie siebie zauważyć na skrzyżowaniach ?
Nie dziwi Was ze kierowcy puszek o wymiarach prawie na 4x2.5 metry nie sa w stanie siebie zauważyć na skrzyżowaniach ?
Przesunięcie bariery drogowej ważącej ponad 1t własnym ciałem niezły wyczyn .
dennissliwa napisał/a:
Halman do tej składanki bawi sie małym
Przestańcie go tępić zostawcie go
Piękne ujęcia rozsmarowujących się po asfalcie idiotów
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Przepiękna kompilacja. Jeżdżę na moto ponad połowę życia, a mam 41...a takiej koncentracji debilizm jw. chyba nigdy nie widziałem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie