📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to japońce to można sądzić że ten biały płyn to nie jest żel do kąpieli

To podstawiona babka.
Nie ma opcji, że ktoś zaryzykuje czyimś zawałem dla TV show.
Ja np. z zaskoczenia rozwaliłbym sobie dłonie bo pierwszy odruch to byłoby łapanie podłogi rozłożonymi rękoma.
I wtedy pozwałbym prezesa na grube bańki twardej waluty.
Na filmiku widać, jak ta kobieta wie jak trzymać ręce w górze żeby nic jej sie nie stało.
Przećwiczyli to wcześniej.
Nie ma opcji, że ktoś zaryzykuje czyimś zawałem dla TV show.
Ja np. z zaskoczenia rozwaliłbym sobie dłonie bo pierwszy odruch to byłoby łapanie podłogi rozłożonymi rękoma.
I wtedy pozwałbym prezesa na grube bańki twardej waluty.
Na filmiku widać, jak ta kobieta wie jak trzymać ręce w górze żeby nic jej sie nie stało.
Przećwiczyli to wcześniej.

Dupcie ma fajną, skoro to fejk mogli dupy dać więcej, mieli by większą oglądalność
W tym wypadku pokochała by ją brazylia
longlong7 napisał/a:
ja bym zostawił pas startowy w kolorze murzyna![]()
W tym wypadku pokochała by ją brazylia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie