Obejrzałem uważnie...
1:08 Kobita od trawy nagadała się strasznie, szkoda że wszystko po polskiemu! Ja p🤬lę, zabrakło Jej umiejętności na sklecenie jednego zdania po polsku?
Panu w 4:35 nic nie postawię, bo pije za darmola, służbowo i jeszcze w ramach obowiązków, za kasiorę. Myślę, że jest to najlepsza praca na świecie. Dobrze ma przec🤬jec, ustawiony do końca życia!
1:08 Kobita od trawy nagadała się strasznie, szkoda że wszystko po polskiemu! Ja p🤬lę, zabrakło Jej umiejętności na sklecenie jednego zdania po polsku?

Panu w 4:35 nic nie postawię, bo pije za darmola, służbowo i jeszcze w ramach obowiązków, za kasiorę. Myślę, że jest to najlepsza praca na świecie. Dobrze ma przec🤬jec, ustawiony do końca życia!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Co tam jakies Dżony Łokery i Dżaki Danielsy!
Żubrówka - to jest moc!
Żubrówka - to jest moc!

3:38 żubrówka kraj... no i tak ze wszystkim produkujemy lepsze na zachód, a w kraju zostają odrzuty lub poprostu gorszej jakości...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

To co dzisiaj się dzieje w Białostockim Polmosie to patologia, bankructwo na skalę krajową, długi za długami i wszystko od czasu jak zakład został sprywatyzowany.

"taa, myślę , że jest to najlepsza praca na świecie "
fajna sprawa być takim degustatorem . Do pracy idzie się wtedy odstresować
fajna sprawa być takim degustatorem . Do pracy idzie się wtedy odstresować

Tak więc jeśli chcecie się napić wódki, wiecie teraz jak to się robi!
a ja zawsze myślałem, że to taka trawa co rośnie na kupie żubra
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Moim zdaniem jej specyficzny smak podchodzi tylko wybranym, uważam też, że to bardzo ciężki trunek, upicie się tym w 99% gwarantuje u mnie wymioty (zauważyłem, że wśród moich znajomych również) . Jak mam się czymś naj🤬 to już wolę nawet Krakowską, Starogardzką itp itd., ba! wolę już nawet Gieroy`a za 15 zł z Lidla.