👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zarammoth- screen , którego wstawiłeś to moje dzieło ; ) pozdr!!! : D
A myślałem że za reklamę na sadistic.pl się płaci, a tu proszę, za darmo

@skejtrajan: Znalazłem w necie. Już nie mogę edytować, żeby podać źródło: skejtrajan, więc dam ci po prostu piwo

truskawkowabuba napisał/a:
no tak się składa, że mam rodzinę z Chełma, więc może nie takie gówno.
A Ty to pewnie z Poznania jesteś? Nie ważne ska gwarantuję Ci że jak wyjedziesz 5km za swoje miasto czy też przejedziesz się po swojej wsi to znajdziesz tak samo zaciągającą osobę "Panie kartofli to u nas w tym roku obrodziliiii" I gówno prawda że takie zaciąganie to zależy od regionu w którym się mieszka i że wszyscy na wschodzie tak mówią, albo ktoś zaciąga albo nie trzeba by się zastanowić nad tym dłużej chociaż ja w sumie mam swoją pewną teorię na ten temat.

MrBlackHat napisał/a:
A Ty to pewnie z Poznania jesteś? Nie ważne ska gwarantuję Ci że jak wyjedziesz 5km za swoje miasto czy też przejedziesz się po swojej wsi to znajdziesz tak samo zaciągającą osobę "Panie kartofli to u nas w tym roku obrodziliiii" I gówno prawda że takie zaciąganie to zależy od regionu w którym się mieszka i że wszyscy na wschodzie tak mówią, albo ktoś zaciąga albo nie trzeba by się zastanowić nad tym dłużej chociaż ja w sumie mam swoją pewną teorię na ten temat.
nope, jestem z południa. i właściwie ze wsi, ale krakusy inaczej zaciągają. mowa mojej rodziny ze wschodu od zawsze mi się kojarzyła z tym charakterystycznym zaciąganiem jakie występuje na przykład w "samych swoich". i wcale nie jestem "miastowa", żeby śmiać się z tego akcentu. po prostu drażni mnie on, to wszystko.

Chu**wa dyskoteka.
Nie polecam.
Dresom z lubartowskiej polecam ;P
Nie polecam.
Dresom z lubartowskiej polecam ;P

Gebofon napisał/a:
Mieszkam w okolicach, renomy nie mają wcale. Tutaj jeździ się na większe sztachoteki typu Siedliska, Suchowola lub Kometa. Jak żeś gość to zap🤬laj na Galaxę za Radzyń Pdl
![]()
Również

Ja też nic nie słyszę żeby zaciągał
pewnie dlatego że jestem z tych okolic

Przynajmniej robi na swoje u siebie, a nie na niemca, lub u niemca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie