👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie wysyp tego typu hejterów to w życiu bym się nie dowiedział km jest biber czy bednarek

Zajebisty ten diss jak Kamil Bednarek, Bieber i żarty Strasburgera razem wzięte.

jak gość chciał żeby mu bednarek szarpał druta to mógł się wybrać na koncert i dorwać go za sceną, a nie piosenki z prośbami nagrywać
Bob Marley się w grobie przewraca jak słyszy, że ta ciota twierdzi, że tworzy reggae.

BongMan napisał/a:
Bob Marley się w grobie przewraca jak słyszy, że ta ciota twierdzi, że tworzy reggae.
pooooopieram piwko i wyznaje Ci miłość. Ja dowiedziałem się kim jest bednarek prze moją siostre, która jara się nim bardziej niż ja cyckami. Tak więc stwierdzam śmiało fakt że ten człowiek powinien iść umrzeć na oczach wszystkich

Ehhhh.... Jest to kawałek zespołu Bigger Half, a w piosence nie ma nawet słowa o Bednarku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie