👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
makabrax napisał/a:
a teraz wersja która nie wymaga ogromnego warsztatu i narzędzi za parę stów ;]
Odpuść sobie codzienne browary, to po jakimś czasie będziesz miał na narzędzia za "parę stów", hejterze.
Tak poza tym, to większość tych czynności można wykonać brzeszczotem z biedronki, wystarczy znać się na pracach warsztatowych trochę więcej od przeciętnej licealistki.

Wszystko fajnie, tylko ta muzyka jakby ktoś przez cały film kapustę szatkował

"wojny klaunów"
"wojny klaunów" Men! "wojny klaunów" rynember dthis. plis Man.
slig01 napisał/a:
A potrafi też ulepić Atomowy Turbo-dildozzer PUSSY PREDATOR 9000 z 17 części Wojny Klonów Łysego z Brazzers?
"wojny klaunów" Men! "wojny klaunów" rynember dthis. plis Man.
Z takim BHP niedługo gościu będzie debiutował na głównej na hardzie. Czekamy cierpliwie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie