👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne, fajne... Ma fach w łapkach. No pochwal się jeszcze jakie jego dzieło pod podusią trzymasz :]
A potrafi też ulepić Atomowy Turbo-dildozzer PUSSY PREDATOR 9000 z 17 części Wojny Klonów Łysego z Brazzers?
A potrafi też ulepić Atomowy Turbo-dildozzer PUSSY PREDATOR 9000 z 17 części Wojny Klonów Łysego z Brazzers?

a teraz wersja która nie wymaga ogromnego warsztatu i narzędzi za parę stów ;]

zieli88 napisał/a:
Tak kończą faceci którzy nie r🤬ają
![]()
To, że jesteś zwyczajnym podczłowiekiem, dla którego zaspokajanie jednej z najniższych ludzkich żądza jest szczytem ambicji, nie oznacza wcale, że inni też tacy muszą być.
Robienie pistoletów z pianki poliuretanowej... dawno tak bezsensownego hobby nie widziałem.
Cytat:
Przedstawiam wam pasję mojego chłopaka, mam nadzieję żę wam się spodoba
![]()
Sory, wole dziewczyny.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie