nieoficjalne źródła podają iż DJ Gigi Downgostino ma być gwiazdą tegorocznej imprezy Mayday
n................s
2016-05-12, 20:22
Tak właściwie, to wgl się na tym nie zna, porusza tylko 2 dźwigniami w górę i w dół, ale mimo wszystko z jakiegoś powodu, robi mi się cieplej na sercu, gdy widzę jak ktoś pomimo choroby, potrafi być szczęśliwy.
Dj. Slow Down
ps. Maciek czy to ty?
nacpana holota i tak nie zauwazy czy za konsolą stoi dj. downgostino, petru czy o.Rydzyk...
downrudy - sandstorm, gdyby ktoś szukał
b................6
2016-05-12, 20:37
J🤬y Maciek z klanu.
nerusss napisał/a:
Tak właściwie, to wgl się na tym nie zna, porusza tylko 2 dźwigniami w górę i w dół
To jak się nie znasz to nie wypowiadaj się

dźwignie k🤬a... potencjometry suwakowe.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
Prawda jest taka że DJowanie polega na zmienianiu płyt w odtwarzaczu i ewentualnie poruszaniu jakimiś suwaczkami które niemal nic nie zmieniają więc teoretycznie nawet dobrze wyszkolona małpa mogłaby być DJejem
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
widzicie? do takiej muzyki kazdy moze zostac dj'em czy jak to sie tam zwie, teraz wiadomo jak sporo czesc klubow funkcjonuje
Prościej by mu było to robić tzw. crossfaderem,czyli potencjometrem,który jest w poziomie i reguluje głosnością wybranych kanałów.Ale co tam...prawdziwy profesjonalista,radiowiec k🤬a...
T................3
2016-05-12, 21:02
Skoro to takie proste i w ogóle, to czego sami nie spróbujecie swoich sił jako DJ. Ha, zesralibyście się zanim zrobilibyście nawet krótkie, proste przejście.
Tak samo każdy może zostać perkusistą, no bo co jest trudnego w nap🤬laniu w "gary", hmm?
Więc ignoranci cicho, bo założę się, że nigdy nie widzieliście jak miksuje naprawdę dobry DJ.
f................i
2016-05-12, 21:03
nerusss napisał/a:
Tak właściwie, to wgl się na tym nie zna, porusza tylko 2 dźwigniami w górę i w dół, ale mimo wszystko z jakiegoś powodu, robi mi się cieplej na sercu, gdy widzę jak ktoś pomimo choroby, potrafi być szczęśliwy.
wzruszające..
r................k
2016-05-12, 21:19
fioli napisał/a:
wzruszające..
Uwaga, patrzcie, jaki urażony bo down zagrał lepiej od niego
Przyjedzie z zespołem?
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!