Dlaczego w tych czasach tylko cz🤬ch do cz🤬cha może mówić cz🤬ch?
disturbed666 napisał/a:
bo tylko oni byli przesladowani a bali nie, slyszalem ze tam mexkaniec tez moze do murzyna powiedziec nigga cos w ten deseń
podpis użytkownika
/me ?
S. L. Jakcson uwielbia to słowo.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
disturbed666 napisał/a:
tak walcza wlasnie z tym zeby na nich tak nie mowic. tak samo jak popelniajac najwiecej przestepstw bedac mniejszoscia walcza o rownouprawnienie i inne p🤬ly

80% filmów Quentina takie jest , super reżyser , zawsze dobrzy aktorzy , filmy trzymające w napięciu.
Równie trafna produkcja.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
A moge nzawać takiego ne🤬da ne🤬dem......
czy nie bardzo? Takie pytanie do sadisticowej społeczności

STRZELEC napisał/a:
Film godny polecenia?
Moim skromnym zdaniem, wręcz obowiązkowy
STRZELEC napisał/a:
Film godny polecenia?
film zajebisty, jeden z najlepszych jakie znam. w pierwszej 30 moich ulubionych.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zajebisty film i przykład tego, jak czarni powinni wstawać z kolan. Świetny bohater, sympatyczny, pewny siebie, a reszty filmu zachwalać nie trzeba. Ale jak ktoś woli siedzieć na socjalu, pod butem dawnych włodarzy niewolników na mentalnej plantacji (głosów) i wiecznie być ofiarą losu, no to co zrobić.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Poj🤬o was ? Przecież ten film to wielki seans nienawiści do białych. Potem się dziwić, że nygasy robią zamieszki, kiedy są przekonani, że całe ich nieszczęście to wina tego, że białasy niewolili, bili i wykorzystywali a nie nieporadności życiowej i "lekkiego ducha".
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.