Gościu, który prowadził z nim wywiad był taką c🤬ką, że Djok'a dowcip nie wyrządził mu krzywdy
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg

podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg

Djokovic to mój ulubiony tenisista, ale bardzo mało lubiany ogółem na świecie...
podpis użytkownika
Ave
Jaki niesłychany spontan. Szkoda, że cięcie dali i dźwięk od Drozdy zaj🤬i.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
@RastaTrance
malo lubiany?! on jest wlasnie uwielbiany przez ludzi z powodou swoich zartow / zachowan na korcie ( gangman style itp ) oraz najbardziej z parodiowania innych tenisistow ( Sharapova / McEnroe / Roddick itp )
PIWO DLA DJOKA !!!
malo lubiany?! on jest wlasnie uwielbiany przez ludzi z powodou swoich zartow / zachowan na korcie ( gangman style itp ) oraz najbardziej z parodiowania innych tenisistow ( Sharapova / McEnroe / Roddick itp )
PIWO DLA DJOKA !!!
podpis użytkownika
Juventini!
@up mi się wydawało ,że wszyscy uwielbiają Federera ,ale co ja tam wiem:P

Djokovic jajca kreci z kazdego, najbardziej pozytywna postać w tym sporcie.

@up
Prawdziwe poczucie humoru poznamy, gdy ktoś zażartuje z niego i zobaczymy, czy ma dystans do siebie
Prawdziwe poczucie humoru poznamy, gdy ktoś zażartuje z niego i zobaczymy, czy ma dystans do siebie

A przy okazji, wątpię żeby ktokolwiek interesujący się tym sportem nie wiedział do czego służy tłumik na rakiecie.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Stare w ch... na 100% tutaj było, ale jestem zbyt leniwy żeby szukać po tagach... piwo.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.