📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie znam się, to się nie wypowiem. I potencjalnym hejterom doradzam to samo.
Szczerze nie jest to do końca w moim guście, ale taki powiedzmy Mixmaster Mike daje radę.
w chacie i w studio można pomiksować...
Niektórym może znany, innym może nie. James Zabiela robi miazgę przy kilku tysiącach ludzi. Pozdrawiam;)
Niektórym może znany, innym może nie. James Zabiela robi miazgę przy kilku tysiącach ludzi. Pozdrawiam;)

Jak już wstawiasz coś z Kentaro, to coś takiego, gdzie naprawdę widać jak ten gość jest zajebiście utalentowany
video.google.com/videoplay?docid=-5408219189904361818

video.google.com/videoplay?docid=-5408219189904361818

Dla mnie DJ'ing to nie talent, produkcja muzyki to jest cos...

Jaki to utwór tego Dj Cut Killer? ( bo sporo tego w sieci ^^ )
nie che mi się szukać ale Carl Cox już w 90 latach grał z trzech gramofonów na pierwszych "Mayday" , nie tylko z dwóch
nie che mi się szukać ale Carl Cox już w 90 latach grał z trzech gramofonów na pierwszych "Mayday" , nie tylko z dwóch

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie