👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Można być lubianym przez wszystkich, chyba zaczniesz mówić o polityce:)

ale merytorycznie mówi dobrze więc.. śmiem powiedzieć, że te tysiąc ludzi które dało damianowi piwka, powinno teraz się kajać i wrzucać tu filmiki z odciętymi pindolkami/sutami w ramach przeprosin za poparcie jego teorii

Dobrze, że nie dałem wtedy piwa, bo teraz musiałbym latać bez pindola.
A mnie jakoś ten Damianero drażni. Często myli fakty i sam sobie zaprzecza, zauważyłem już to wcześniej. Taki głupio-mądry...
wowka01,
Cytat:
Ciekawy neologizm. Prawie tak dobry jak "żywo-martwy". Zresztą. Bez wdawania się w szczegóły. Ten filmik należałoby wysłać Damianowi. Ciekawie koleżka gada. A sam Damian, pomimo tego, iż ma dość ciekawe rzeczy do powiedzenia, z polityką, jak już tu Magik2501 stwierdził - branie się za politykę mu nie wychodzi.Taki głupio-mądry...

youtube.com/user/LaudatorLibertatis
Kanał tego kolesia. Ogólnie wie co gada i swoją wiedzę nt. polityki opiera na konkretach, nie na przypuszczeniach jak Damian. Jak ktoś tam wyżej zauważył, Damian może sobie filozofować, co nawet się przyjemnie ogląda, ale z polityką to on ma niewiele wspólnego.
Kanał tego kolesia. Ogólnie wie co gada i swoją wiedzę nt. polityki opiera na konkretach, nie na przypuszczeniach jak Damian. Jak ktoś tam wyżej zauważył, Damian może sobie filozofować, co nawet się przyjemnie ogląda, ale z polityką to on ma niewiele wspólnego.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie