📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Zadziwiające opanowanie, cierpliwość i wstrzemięźliwości. Mam nadzieję że w zaciszu komisariatu porządnie przekopali to ścierwo.
Leatherface napisał/a:
Zadziwiające opanowanie, cierpliwość i wstrzemięźliwości. Mam nadzieję że w zaciszu komisariatu porządnie przekopali to ścierwo.
Ale swoi swoich nie kopią na komendzie..
i bardzo dobrze, patus za darmo nie dostał a tak się składa, że pis strasznie rozbestwił całą patologię i teraz trzeba ich pacyfikować.

Czytając komentarze jestem pod wrażeniem ile tu psiarni się zalogowało.
Dla nich normalne jest jak mówią do kogoś "gnoju" bo tak ojciec pewnie się zwracał, jak wyszedł na przepustkę.
Psiarnia bezprawnie zaatakowała łebka - nie dokonywał przestępstwa ani wykroczenia. Nie prowadzili względem niego żadnych czynności.
Policjant ma niskie poczucie własnej wartości i powinien być leczony.
PS.
Po za tym KGP jako wielokrotny groźny przestępca ( nielegalny przemyt, posiadanie, wniesienie na KG, użycie śmiercionośnej broni, spowodowanie znacznych szkód i uszczerbku na zdrowiu) powinien już siedzieć w areszcie.
A teraz wszyscy włącznie z prokuraturą i ministerstwem mataczą i kłamią
Jeżeli taki człowiek - najlepszy z najlepszych PiSu - jest szefem to czego spodziewać się po krawężnikach.
Dla nich normalne jest jak mówią do kogoś "gnoju" bo tak ojciec pewnie się zwracał, jak wyszedł na przepustkę.
Psiarnia bezprawnie zaatakowała łebka - nie dokonywał przestępstwa ani wykroczenia. Nie prowadzili względem niego żadnych czynności.
Policjant ma niskie poczucie własnej wartości i powinien być leczony.
PS.
Po za tym KGP jako wielokrotny groźny przestępca ( nielegalny przemyt, posiadanie, wniesienie na KG, użycie śmiercionośnej broni, spowodowanie znacznych szkód i uszczerbku na zdrowiu) powinien już siedzieć w areszcie.
A teraz wszyscy włącznie z prokuraturą i ministerstwem mataczą i kłamią

Jeżeli taki człowiek - najlepszy z najlepszych PiSu - jest szefem to czego spodziewać się po krawężnikach.
Wspaniała reakcja. Powinni każdego ulicznego cwaniaczka tak traktować.
Chudini myślał, że może podskakiwać bo nic mu nie zrobią a tu listek poleciał
Chudini myślał, że może podskakiwać bo nic mu nie zrobią a tu listek poleciał
nemesisnt napisał/a:
Aż się zalogowałem żeby dać piwko, słusznie.
Sadził się to wyłapał
To już lepiej się wyloguj, młody ORMOwcu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie