Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
🔥 Chłopcy będą chłopcami - teraz popularne
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-12-19, 6:38 55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yankers 2022-12-19, 7:14 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Janek_Pradera 2022-12-19, 8:09 15
Zgłoś
Alastor30 2022-12-19, 8:14 5
Oglądałem to 5 razy i dalej się nie nudzi.
Zgłoś
bakei 2022-12-19, 8:22 3
policjant pewnie już stracił robote
Zgłoś
BillBoss 2022-12-19, 8:50 2
Zadziwiające opanowanie, cierpliwość i wstrzemięźliwości. Mam nadzieję że w zaciszu komisariatu porządnie przekopali to ścierwo.
Zgłoś
Jokerd 2022-12-19, 9:05 2
Leatherface napisał/a:

Zadziwiające opanowanie, cierpliwość i wstrzemięźliwości. Mam nadzieję że w zaciszu komisariatu porządnie przekopali to ścierwo.

Ale swoi swoich nie kopią na komendzie..
Zgłoś
MukaPuka 2022-12-19, 9:16 3
i bardzo dobrze, patus za darmo nie dostał a tak się składa, że pis strasznie rozbestwił całą patologię i teraz trzeba ich pacyfikować.
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-19, 9:26 26
Czytając komentarze jestem pod wrażeniem ile tu psiarni się zalogowało.
Dla nich normalne jest jak mówią do kogoś "gnoju" bo tak ojciec pewnie się zwracał, jak wyszedł na przepustkę.
Psiarnia bezprawnie zaatakowała łebka - nie dokonywał przestępstwa ani wykroczenia. Nie prowadzili względem niego żadnych czynności.
Policjant ma niskie poczucie własnej wartości i powinien być leczony.
PS.
Po za tym KGP jako wielokrotny groźny przestępca ( nielegalny przemyt, posiadanie, wniesienie na KG, użycie śmiercionośnej broni, spowodowanie znacznych szkód i uszczerbku na zdrowiu) powinien już siedzieć w areszcie.
A teraz wszyscy włącznie z prokuraturą i ministerstwem mataczą i kłamią
Jeżeli taki człowiek - najlepszy z najlepszych PiSu - jest szefem to czego spodziewać się po krawężnikach.
Zgłoś
Payan 2022-12-19, 9:34 5
Zgłoś
raq 2022-12-19, 9:53 4
Zgłoś
BambiPMT 2022-12-19, 10:03 4
Zgłoś
p47 2022-12-19, 10:22 3
Zgłoś
Akda 2022-12-19, 10:36 1
Wspaniała reakcja. Powinni każdego ulicznego cwaniaczka tak traktować.
Chudini myślał, że może podskakiwać bo nic mu nie zrobią a tu listek poleciał
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-12-19, 11:02 5
nemesisnt napisał/a:

Aż się zalogowałem żeby dać piwko, słusznie.
Sadził się to wyłapał

To już lepiej się wyloguj, młody ORMOwcu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem