Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
świeżo upieczeni kadeci szkoły policyjnej w Kairo

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
leonfun 2020-10-21, 12:31
lewanmich1 napisał/a:

Aktualnie w całym regionie występują dramatyczne braki w zaopatrzeniu w synthol.

W Egipcie można kupić bez recepty każdy rodzaj sterydów.
Znajomy kupował hurtem
Zgłoś
baronturbina 2020-10-21, 12:36
Napięci jak struna. Ciekawe czemu potem jak zaczną robotę śpią w wartościach oparci o stare AKM
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-21, 13:55
j🤬e islamskie zacofane pojeby, to ma być policja ????? bo mi to wygląda na dobrze zorganizowaną bandę kiboli
Zgłoś
KebabRemover 2020-10-21, 15:10 1
przecież u arabów jest powszechnie pedalstwo, o ironio tam gdzie jest to karane śmiercią tam jest tego najwięcej, taki zakazany owoc? ogólnie to ich prorok mahometh był pedofilem a od pedofilii do pedalstwa niedaleka droga (lub odwrotnie) i tam nie pamiętam czy w iranie, egipcie czy turcji policjanci jako tortur na przesłuchaniach używają gw🤬tów na aresztowanych, normalnie jak u nas rażą paralizatorem czy wkładają głowę w szuflade to tam wyciągają sterczącego c🤬ja i walą w dupe, moja teoria jest taka że najciemniej pod latarnią i tam gdzie za pedalstwo grozi kara śmierci to najlepiej iść do służby która te pedalstwo łapie a wtedy można gw🤬cić prawilnych chłopaczków złapanych na handlu trawką i sobie na nich używać na legalu, powyższy filmik potwierdza moją teorię
Zgłoś
35i 2020-10-21, 15:15

Pewnie już pakuje walizki, żeby dać się zaaresztować. No homo.
Zgłoś
PS6 2020-10-21, 15:42
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Gdzieś Ty wywnioskował, że mam takie doświadczenia???

Po tym:

To jest film instruktażowy, jak zorganizować paradę gejowską w kraju muzułmańskim...

Skoro twierdzisz to musialeś tego doświadczyć
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-21, 15:47
PS6 napisał/a:

Po tym:
Skoro twierdzisz to musialeś tego doświadczyć

A może ja potrafię wyciągać wnioski?
Jeden musi coś przeżyć by coś stwierdzić, inny potrafi wnioskować bez tego. Więc wątpliwości masz błędne. A może z Tobą coś nie rychtyk?
Zgłoś
PS6 2020-10-21, 15:57

A może ja potrafię wyciągać wnioski?
Jeden musi coś przeżyć by coś stwierdzić, inny potrafi wnioskować bez tego. Więc wątpliwości masz błędne. A może z Tobą coś nie rychtyk?

Wnioski powiadasz? Hmmmm...... Ciekawe skąd wzięły Ci się te wnioski bo mi jakoś sieo e nie nasunęły
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-21, 16:17
PS6 napisał/a:

Wnioski powiadasz? Hmmmm...... Ciekawe skąd wzięły Ci się te wnioski bo mi jakoś sieo e nie nasunęły

Chciałem być grzeczny...
Jeżeli jeżdżący na jakiś k🤬a platformach faceci "topless" nie nasuwają takiego wniosku, to jesteś debilem. I nie ma to nic wspólnego z orientacją.
Nie tylko mnie z gejostwem to się skojarzyło. Widocznie jesteś ograniczony umysłowo. EOT.
Zgłoś
PS6 2020-10-21, 16:53

Chciałem być grzeczny...
Jeżeli jeżdżący na jakiś k🤬a platformach faceci "topless" nie nasuwają takiego wniosku, to jesteś debilem.

Masz rację w tym wypadku jestem (wolę być) debilem

Nie tylko mnie z gejostwem to się skojarzyło. Widocznie jesteś ograniczony umysłowo.

Widocznie macie więcej wspólnego niż myślałem....

P. S. Wolę być "ograniczony umysłowo" w twoim przekonaniu niż wyciągać te same wnioski....
Zgłoś
luxpiotr 2020-10-21, 17:10
Pokaz kukiełek
Zgłoś
torturant 2020-10-21, 18:53
!8:52 liczba pedałów podziwiających 18.
Zgłoś
ProVVe 2020-10-21, 20:18
J a zap🤬lam na siłkę, salę, a tu wystarczy baby nap🤬lac po godzinach po mordzie każdego dnia no zobacz

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Hyperion 2020-10-21, 21:12
lewanmich1 napisał/a:

Aktualnie w całym regionie występują dramatyczne braki w zaopatrzeniu w synthol.

Raczej w lubrykant
Zgłoś
AntyMuslim 2020-10-21, 21:33
patrzcie jak k🤬y się prężą hahaha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie