👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla jakiej kur.a odmiany?!!!
Nic się nie dzieje. Swoją orientację McQurwa iż na TikToka manifestować
Do śmieci
Nic się nie dzieje. Swoją orientację McQurwa iż na TikToka manifestować

Do śmieci
To jest film instruktażowy, jak zorganizować paradę gejowską w kraju muzułmańskim...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To jest film instruktażowy, jak zorganizować paradę gejowską w kraju muzułmańskim...
Ciekawe masz doświadczenia..... a myślałem że jesteś hetero
Napięci jak struna. Ciekawe czemu potem jak zaczną robotę śpią w wartościach oparci o stare AKM

andruty_z_towotem napisał/a:
Tylu Kenow w jednym miejscu tylko Barbi brak
Barbi to tam z polski latają się z beżowymi puszczać.
PS6 napisał/a:
Ciekawe masz doświadczenia..... a myślałem że jesteś hetero
Gdzieś Ty wywnioskował, że mam takie doświadczenia???
Napięci jak struna. Ciekawe czemu potem jak zaczną robotę śpią w wartościach oparci o stare AKM

Aktualnie w całym regionie występują dramatyczne braki w zaopatrzeniu w synthol.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie