Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Dla przemytników
Hannibal_PL • 2012-11-15, 23:04
Sposób jak można sobie poradzić na przejściu kiedy masz w bagażniku pół torby zielska czy innej kokainy dawanej sobie w żyłę.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SiaraSiarzewski 2012-11-16, 15:17 1
wyrwiszmat88 napisał/a:

kokainy NIGDY nie przyjmuje się do nosa, myli ci się z exstasy i bieluniem ,laiku.

Ty wgl wiesz co to jest kokaina? Musisz sobie robić jaja bo nie wierzę że jesteś taki hmmm specyficzny

Dla kolegi tam wyżej wyżej, nie byłem pewien czy ironizowałeś, trochę ciężko wyczuć ironię w literkach nawet jeśli na końcu wkleisz " :/ " czy inne gówno . Skupiłem się na treści i tyle w temacie, zresztą z ironizowaniem trzeba ostrożnie bo często można zostać odebranym za głupka przez to że nasza ironia nie jest zbyt wyraźna
Zgłoś
Rzehooj 2012-11-16, 15:22 2
Crack nie jest najczystszą formą kokainy łosiu...
Jest od niej znacznie tańszy i potwornie zanieczyszczony.
W związku z tym odsyłam naszego profesora, speca od narkotyków SiaraSiarzewski prosto do jego gimnazjum gdzie niedługo powinien mieć lekcje o narkotykach i uzależnieniach.
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-11-16, 15:26
To więcej na necie siedz a nie tylko narkotyki i narkotyki
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 16:41
Ja tam wole żyły czyste dla marihuany zostawić, w żądne gówno się nie wpakuję
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 16:50 1
SiaraSiarzewski napisał/a:

Ty wgl wiesz co to jest kokaina? Musisz sobie robić jaja bo nie wierzę że jesteś taki hmmm specyficzny

oczywiście, że wiem co to jest kokaina, nie raz widzę jak młodzieniaszki chodzą na pobliskie pola i zrywają makówki
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 16:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubaska5 2012-11-16, 17:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-11-16, 18:27
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-11-16, 22:26
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-11-17, 13:30
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem