👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz to przesadziłeś. Mają dwie komòrki więcej, bo nie dziobią na podwòrku.
To już wiem, czemu żony drą swe papy na swych mężów aby wyj🤬i choinkę. Same są za głupie aby to zrobić poprawnie.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Teraz to przesadziłeś. Mają dwie komòrki więcej, bo nie dziobią na podwòrku.
i mają jedną komórkę więcej od konia żeby nie piły wody z wiadra jak myją podłogę
McQurwa napisał/a:
Za to lody odp🤬la doskonałe
Rzadko kiedy, a nawet jeśli to tę fajną umiejętność tracą po wypowiedzeniu sakramentalnego "tak".

Insaner napisał/a:
Rzadko kiedy, a nawet jeśli to tę fajną umiejętność tracą po wypowiedzeniu sakramentalnego "tak".
Oraz po zjedzeniu substancji chemicznej zwanej "tort weselny". Wtedy też z seksownej, ponętnej, dobrze ubranej i umalowanej dziuni zamieniają się w grubego, zarośniętego trolla, który twierdzi, że skoro został zdobyty, to nie musi się starać.
pewnie prosiła go aż do listopada następnego roku żeby ją wyniósł to się wk🤬iła i sama to zrobiła

Widać lubi mieć p🤬dę za faceta.
Normalny facet to by zamiótł igły nie srajfona wyciągał.
Skoro sam nie wyj🤬 choinki to niech się nie przyp🤬ala.
Normalny facet to by zamiótł igły nie srajfona wyciągał.
Skoro sam nie wyj🤬 choinki to niech się nie przyp🤬ala.
McQurwa napisał/a:
Za to lody odp🤬la doskonałe
czytales o tym w internecie?
Insaner napisał/a:
Tobie może nie... Ja nie mogę narzekać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie