👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Filmik który widziała garstka ludzi tak mała jak twoje jądra i mózg, który (zwróć uwagę na przecinek) przypomina mózg kobiety, bo to one kładą nacisk na ortografię i kaligrafię. Jesteś pierwszym facetem któremu powiem - Wracaj do kuchni !
Więc kamelizotto ci mówię - Wracaj do kuchni
i powiedziałem.
Filmik który widziała garstka ludzi tak mała jak twoje jądra i mózg, który (zwróć uwagę na przecinek) przypomina mózg kobiety, bo to one kładą nacisk na ortografię i kaligrafię. Jesteś pierwszym facetem któremu powiem - Wracaj do kuchni !
Więc kamelizotto ci mówię - Wracaj do kuchni
i powiedziałem.

@up
A przed pierwszym "który" już Ci się nie udało postawić przecinka
.
Sprawdź znaczenie wyrazu kaligrafia, a ja ci w tym czasie cos ugotuję
Zupełnie niepotrzebnie byłeś uszczypliwy, ja pokazałem tylko, że też moge. Pytanie po co ?
Wiadomo, że większość tego, co się tu pojawia już gdzieś była. A jak widzisz niektórym, również mi, ten tekst się podoba.
Więc do cholery zostaw tych "niektórych" w spokoju, przestań sie czepiać i idź na miasto coś zjeść bo widze, że jak jesteś głodny, to masz zły humor.
na zgodę
A przed pierwszym "który" już Ci się nie udało postawić przecinka

Sprawdź znaczenie wyrazu kaligrafia, a ja ci w tym czasie cos ugotuję

Zupełnie niepotrzebnie byłeś uszczypliwy, ja pokazałem tylko, że też moge. Pytanie po co ?
Wiadomo, że większość tego, co się tu pojawia już gdzieś była. A jak widzisz niektórym, również mi, ten tekst się podoba.
Więc do cholery zostaw tych "niektórych" w spokoju, przestań sie czepiać i idź na miasto coś zjeść bo widze, że jak jesteś głodny, to masz zły humor.

Jest to tak mroczny i sadystyczny kawał, że egzorcysta wyskoczył przez okno po lekturze tegoż

Tekst dobry i nie obchodzi mnie skąd on jest wchodzę na sadistica, a nie jakieś gówna.
A pierwszy komentarz dostał pasteryzowane zachodnie siki
A pierwszy komentarz dostał pasteryzowane zachodnie siki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie