Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MUodyy 2012-11-21, 9:36 1
Polska biało czerwoni...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 9:39 7
Ale co my mamy od tych wszołków wymagać? Przeglądu pola jak Pirlo czy Scholes?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 10:17
Przecież wiadomo że w BVB zarabia większą kapuchę. To wszystko wyjaśnia...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 10:30
Echis napisał/a:

Up Milcz kobieto.
To co mówią to prawda. Mamy zawodnika na światowym poziomie, ale reszta drużyny to cienizna. Lewy sam cudów nie zdziała.

Przypomnij sobie Szewczenkę za młodu w reprezentacji Ukrainy
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 10:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-21, 11:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
typo 2012-11-21, 11:41 3
Zgłoś
MareKSG 2012-11-21, 11:50
Fakt, faktem, że na dobre podania to on raczej w reprezentacji Polski nie ma co liczyć ale z drugiej strony skoro jest napastnikiem światowej klasy to też potrafi sam stworzyć sobie sytuację, a nie liczyć tylko na podanie pod nóżkę. Prawdziwy napastnik światowego formatu ma taką zdolność ale widocznie Lewandowskiemu jeszcze trochę brakuje do miana gwiazdy.
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-21, 12:06
@up
Co, złapie piłke, zjedzie wszystkich i strzeli brame? Messi bez podań też nie istnieje.
Zgłoś
Devon1c 2012-11-21, 12:13
Lewandowski gra na poziomie światowym jest po prostu za dobry na resztę pachołków z naszej drużyny, nigdy tutaj nie będzie takigo zgrania jak np. Lewy ma w Borussi, więc nie dziwcie się że nie strzela, bo po prostu nie dostaje piłek a jak dostanie to na połowie boiska a wygaru jak Roberto Carlos to nie ma jeszcze
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 12:30
Zgłoś
BongMan 2012-11-21, 12:56
Echis napisał/a:

Mamy zawodnika na światowym poziomie

No bez przesady. Światowy poziom to na przykład Messi, Cristiano Ronaldo, Puyol albo Torres. Albo kiedyś Pele czy Maradona. To jest poziom światowy. Takich Lewandowskich jest pełno w europejskich ligach. Bardzo dobry zawodnik, ale bez przesady.
Zgłoś
proncislaw 2012-11-21, 15:28
Zgłoś
MareKSG 2012-11-21, 15:40
Kepinsky19 napisał/a:

@up
Co, złapie piłke, zjedzie wszystkich i strzeli brame? Messi bez podań też nie istnieje.

Gdyby był obrońcą to musiałby wszystkich zjechać ale mówimy o napastniku i normą jest, że piłkarz klasy światowej powinien chociaż raz na mecz przejść obronę ale on tego nie potrafi. Dziś przeczytałem, że jest on w piątce najlepszych napastników świata (wg. Jurgena Kloppa). Tak więc przedstawię lepszych według mnie napastników:
C. Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Aguero, Falcao, Rooney, van Persie, Suarez, Benzema, Drgoba, Demba Ba, Hulk, Dzeko, Tevez, Defoe, Jelavić, Mandzukic, Muller, Cavani, Di Natale, Kierzakow.

Pewnie jeszcze kilku zapomniałem wymienić. Dla mnie Lewandowski jest dobrym napastnikiem ale do światowej klasy jeszcze mu brakuje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-21, 15:43
E tam, Lewandowski to zawodnik 1 sezonu, każdy to wie. W samej reprezentacji mamy lepszych zawodników.

Oczywiście nie mówię, że jest słaby, podań też mógłby więcej dostawać, ale nie ma co się nad nim spuszczać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem