Analiza w Cafe Futbol po meczu z Anglią.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-21, 0:59
Na 100% to był zamach !
konto usunięte
2012-11-21, 1:16
Lewandowski nie strzela bramek, ponieważ nie strzela bramek, ale mógłby je strzelić gdyby chciał lecz nie może, chyba gdyby mógł.
Up Milcz kobieto.
To co mówią to prawda. Mamy zawodnika na światowym poziomie, ale reszta drużyny to cienizna. Lewy sam cudów nie zdziała.
konto usunięte
2012-11-21, 1:42
Klikaliście krzyżyk?
konto usunięte
2012-11-21, 5:53
konto usunięte
2012-11-21, 7:19
Lewandowski do United hahahah i co będzie wiecznym rezerwowym ? Rooney,Welbeck , Van Persie , Chicarito . Dziękuję dobranoc.
Kurde uważałem Lewego za cieniasa. Ale ten materiał uświadomił mnie że to drużyna jest drewnem nie Lewy...
coke_Zone napisał/a:
Na 100% to był zamach !
w 1.15 widać strzały
@ grzybobranie wyszło Ci to jak Twoje schabowe.... nie dość ,że suche to i spalone
konto usunięte
2012-11-21, 8:38
... bo podeszwy były złe i sznurówki też były złe
konto usunięte
2012-11-21, 9:27
@coke_Zone
@Damianwro
jeszcze napiszcie że bramka była brzozowa a bramkarz miał rękawice z trotylu... Ogarnijcie się ze Smoleńskiem.