tam powinny byc banany i nie murzyni tylko malpy, badzmy poprawni politycznie
Jedni szybko biegają, a inni są biali i normalni.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Na obrazku reprezentant Francji(z numerem 5) w ostatniej chwili wyprzedził dwóch angielskich dżentelmenów i zdobył drugie miejsce.
tu zdjęcie z innej perspektywy

podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade
Słabe, każdy wie że w takim przypadku biegną z rękami wyciągniętymi do przodu

W biegach udział biorą sami murzyni więc zawsze murzyn wygrywa, proste

ja lubię czarny humor o smoluchach żydach pedałach ale tu jedyne co jest czarne to te murzyny bo na pewno nie "humor" dno i 3 metry mułu

Dlaczego coraz rzadziej wchodzę na sadistica ?
oto dlaczego
oto dlaczego

Pavmar,
Jezu,to miało być zdjęcie na po prawe humoru rozumiem że ci tylko baby z k🤬sami w głowie ale nie wszyscy podzielają twoje fantazje
Jezu,to miało być zdjęcie na po prawe humoru rozumiem że ci tylko baby z k🤬sami w głowie ale nie wszyscy podzielają twoje fantazje

Melegan napisał/a:
Pavmar,
Jezu,to miało być zdjęcie na po prawe humoru rozumiem że ci tylko baby z k🤬sami w głowie ale nie wszyscy podzielają twoje fantazje![]()
Czy Ty k🤬a nie widzisz co wrzuciłeś? Wrzuciłeś obrazek, który od długiego czasu krąży w sieci, dodatkowo na chamca zaj🤬e z jebzdzidy, nawet się k🤬a nie postarałeś by zamazać logo. Tutaj kompletnie nic nie ma. Obrazek i na tym się kończy temat. I właśnie coraz więcej takiego k🤬a gówna trafia na główną sadistica. Jak ktoś chce takie coś oglądać to z pewnością zagląda na jebzdzidy, kwejki i inne gówna. Zacznijcie odróżniać sadistic od innych stron. Jak chcecie takie coś wrzucać, to się chociaż postarajcie i pozbierajcie najpierw parę obrazków i wrzućcie w całości.

Druga sprawa to idź spać, bo do gimnazjum zaśpisz. Płaczesz jak małe dziecko, któremu ktoś powiedział niemiłe słowo, więc tych 23lat to raczej nie masz.
baby z k🤬sami zawsze są spoko ;] i chyba pomyliłeś rzeczywiście strony, bo tu spora część fantazjuje o kobietach z k🤬sami, a ta druga część to chyba też pomyliła strony ;] od razu wyjaśniam, że to ironia, bo nie mam zamiaru podejmować dalszej rozmowy, a sądzę, że mógłbyś nie zrozumieć.