Jod123 napisał/a:
Jeszcze bezprawne roszczenia żydowskie wysokości 300 000 000 000 000$ (trzysta miliardów dolarów).
Sądząc po poziomie twojej matematyki, 500+ to jedyne co ci zostaje...
doredo napisał/a:
Tu gołębie, w komentarzach +500 polityka, religia, prawo podatkowe. AHHH satistic. Można odetchnąć po cięzkim dniu
![]()
Serio nie załapałeś czemu o tym komentarze?

nowynick napisał/a:
Serio nie załapałeś czemu o tym komentarze?![]()
A może to tak, że to wstawiajacy wmówił wam jakąś analogie? Dla mnie to filmik o gołębiach. Wy doszukujecie się w nim głębi

Ah ty jesteś wstawiającym... No to sobie wymyśliłeś powiązanie najwyraźniej

Nie zauważyłem twoich betonowych przypisów sugerujacych "jedyną właściwą drogę", więc cieszyłem się, że sadole dobrze się bawią tworząc gównoburzę z obranej ścieżki rozumienia animacji. Gdyby nie twoja sugestia, to wszystko byłoby zgodne z prawdą, i nic nie sugerowałoby, że nie widzę kontekstu

utylizator666 napisał/a:
Sądząc po poziomie twojej matematyki....
Jak chcesz to możesz sobie dodać tyle zer ile chcesz.
Bo nie chodzi o liczby, a o przejęcie kontroli nad
terytorium Polski.
Taki G.Braun mówił to jeszcze chyba w 2014 roku, ale i tak większość Polaków nie ogarnia przyszłości dalej jak do przysłowiowego "pierwszego".
przeme13 napisał/a:
a2711817
Dostaniesz 18% od tego, ponieważ tyle wynosi podatek dochodowy.
Dostaniesz tyle ile napisałem. Wiem, bo mam pracę, dzieci i samodzielnie rozliczam PITa co roku.
mam kurewskie wrażenie dejavu.
To nie jest zrzynka jakaś?
To nie jest zrzynka jakaś?
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
Każdy kto napisał by nie dokarmiać zwierząt itp. Tak samo jest głupi jak ten mój kolega co kopnął kota jak ciął drzewo a kociak się wylegiwał na słońcu. I jeszcze mu powiedział: Ja tu zapieprzam a ty śpisz.
Na sadistic'u cała prawda !!!
podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!