... bo można wyj🤬 ryjem w coś twardego.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No k🤬a,brawo dla tych panów,up🤬lić łapy przy samej dupie to sie odechce kraść.
FrasQs napisał/a:
No k🤬a,brawo dla tych panów,up🤬lić łapy przy samej dupie to sie odechce kraść.
Mało powiedziane. Do tego muru za jaja jaszcze przybić
Ahahaha i ten skowyt w tle, piedolone zlodziejskie nasienie...
Chłopcy po tym wp🤬lu chyba zrozumieli, że źle zrobili.
Ja to bym ich zabił. Mieli by nauczkę i od razu odechciałoby im się kraść.
konto usunięte
2013-05-13, 20:24
w polsce to w sumie trzeba krasc bo z pensji nie wykarmisz rodziny.
konto usunięte
2013-05-13, 20:31
dobrze! tłuc k🤬y do nieprzytomności, przetrącić im ręce i nogi bo dla złodziei litości nie mam.
Ja bym rozwiązał problem złodziejstwa na świecie bardzo szybko
pierwsza kradzież lekkie złamanie dłoni
druga kradzież mocne złamanie dłoni
trzecia kradzież połamanie rąk od barku po palce
czwarta kradzież obcięcie dłoni i byłby spokój
takie coś lubię oglądać
Oliwa sprawiedliwa
konto usunięte
2013-05-13, 21:09
Oświecę was trochę. Akcja wygląda na zamieszki w Londynie, co prawda nie słyszałem zadniej "k🤬y", ale ostatnie zamieszki w Londynie były między c🤬tymi, a innymi emigrantami. C🤬te zorientowały się, że przyjeżdżają do Londynu pracują 10 lat i nic nie mają, a przyjedzie sobie takie Polak założy sklep i zarabia kasę po 5 latach. I dlatego podczas zamieszek c🤬te niszczyły i kradły, a inni emigranci bronili swoich sklepów i to w dużej części Polacy.
Pochwalam zachowanie tych panów.
W sumie jak hitler już musiał zabijać to mógł skupić swoją uwagę na c🤬tych a nie na Europie to wtedy nie było by ich tylu :/
krzysiekmazi napisał/a:
Oświecę was trochę. Akcja wygląda na zamieszki w Londynie, co prawda nie słyszałem zadniej "k🤬y", ale ostatnie zamieszki w Londynie były między c🤬tymi, a innymi emigrantami. C🤬te zorientowały się, że przyjeżdżają do Londynu pracują 10 lat i nic nie mają, a przyjedzie sobie takie Polak założy sklep i zarabia kasę po 5 latach. I dlatego podczas zamieszek c🤬te niszczyły i kradły, a inni emigranci bronili swoich sklepów i to w dużej części Polacy.
Pochwalam zachowanie tych panów.
To akuratnie z Francji
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint