Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dlaczego nienawidzę cyganów
komorrr • 2013-04-29, 23:28
Hmm no cóż, mój pierwszy temat na sadolu i nie potrzebuje wprowadzenia, wiem od czego jest MrDrwalu i reszta elity
Przed przedstawieniem całej sytuacji ... chociaż nie chyba większość z Was wk🤬ia skrajnie różna sytuacja finansowa cyganów. Jedni płaczą o dwa złote, inni wożą się lexusami i nowym betkami. Wszyscy są poj🤬i, większość z nich myśli że mogą wszystko. "Polska dla Polaków dla przekrętów i bydlaków" a nie dla brudasów, ciapasów i innych k🤬sów. Dobra do rzeczy. Łódź godzina około 20.

Jeśli macie dziewczynę, ewentualnie sadolkę to postawcie sie na moim miejscu. Jak się pozbyć tego ścierwa ?
Zgłoś
Wiktor1990 2013-04-29, 23:37 116
nikogo nie wyp🤬olisz, dalej będziesz rysować ludki w paincie

podpis użytkownika

j🤬 biedę
Zgłoś
N................m 2013-04-29, 23:49 18
pewnie polowa sadoli Ci pocisne ze cyga pewie ją ruchnal a Tobie wciska kit nie no tak na poewaznie to powinieneś swoja laske jakos wyszkolic...ja na przyklad niekiedy moja pizgam... juz nauczyla sie oddawac wiec jak tak pojdzie dalej to moja laska jak poczuje zapach cygana to odrazu pojdzie z dynki
Zgłoś
o................a 2013-04-29, 23:53 9
Dobrze że ludziki dorysowałeś, bo po imionach nie dało rady.
Zgłoś
t................e 2013-04-29, 23:56 27
Znajomy opowiadał że jakieś 20-25 lat temu grupa cyganów zaczepiła go pod domem i krótko mówiąc "wp🤬liła" mu. Niestety znajomy miał znajomych w milicji no i cyganie mogli sobie zwiedzić puszczę Kampinoską nocą.
Zgłoś
adresikpuma 2013-04-30, 0:04 7
wyr🤬aj mu starą
Zgłoś
nigol 2013-04-30, 2:24 11
nie pozbędziesz się tym bardziej, że raczej już tego jednego konkretnego nie spotkasz nigdy ani Ty ani ona... poza tym uczul ją na przyszłość, żeby nie mówiła, że ma chłopaka( bo nie umniejszając Tobie- no i co z tego, że ma tego chłopaka, co chłopina może...- ) tylko niech albo mówi proste "nie i spier*dalaj" i straszy rodziną bo jebańce mają jakiś chory respekt do osób, które mają "klan" braci i kuzynów albo niech ignoruje. Jeśli będzie sytuacja,że zaczną ją zaczepiać w przykładowym autobusie/tramwaju - niech nap🤬la ich ile tylko ma sił krzycząc, że gw🤬cą ewentualnie niech postępuje książkowo na zasadzie- " oblej się rumieńcem spuść wzrok i poproś żeby cię zostawiono w spokoju bo się boisz, na wszelkie ataki słowne i fizyczne reaguj ze spokojem i opanowaniem" no ale znając życie wtedy mogą ją dla odmiany potraktować jak kozę.
salut

podpis użytkownika

Mika Nigol Company
Zgłoś
badzio990 2013-04-30, 7:48 9
Kup jej gaz pieprzowy i jakiś ostry nóż.
Zgłoś
golip 2013-04-30, 9:43 1
Kup dziewczynie samochód

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Kowal_ssj5 2013-04-30, 10:12 10
P🤬lone brudasy zabierają nam mieszkania socjalne, portfele, rowery, gruz i świeże powietrze a teraz jeszcze nasze kobiety. No k🤬a mać!
Zgłoś
firer 2013-04-30, 10:13
Jak jesteś sadolem to pewnie twoja dziewczyna ma k🤬sa, a zatem powinna nieźle przyp🤬olic brudasowi
Zgłoś
Antybozia666 2013-04-30, 10:20
Wyp🤬olić wszystkich cyganów na "tej ziemi" ? Ambitny plan, mnie by nie stanął na taką myśl...

podpis użytkownika

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
f................r 2013-04-30, 10:27
Cóż można doradzić, chyba tylko to: presseurop.eu/pl/content/article/586991-sezon-polowan-na-romow-wciaz-trwa
Zgłoś
MrPink 2013-04-30, 10:32
Polska dla Polaków!

Ziemia dla ziemniaków!
Zgłoś
Gebofon 2013-04-30, 10:46 2
No powiem że też bym się zagotował, dobrze że u mnie w Lublinie nie widać tak tego brudu. Profilaktycznie jeżdżąc z koleżkami można chamów walić w łeb, ale to jak walka z wiatrakami...

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie