Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Dlaczego nienawidzę cyganów
komorrr • 2013-04-29, 23:28
Hmm no cóż, mój pierwszy temat na sadolu i nie potrzebuje wprowadzenia, wiem od czego jest MrDrwalu i reszta elity
Przed przedstawieniem całej sytuacji ... chociaż nie chyba większość z Was wk🤬ia skrajnie różna sytuacja finansowa cyganów. Jedni płaczą o dwa złote, inni wożą się lexusami i nowym betkami. Wszyscy są poj🤬i, większość z nich myśli że mogą wszystko. "Polska dla Polaków dla przekrętów i bydlaków" a nie dla brudasów, ciapasów i innych k🤬sów. Dobra do rzeczy. Łódź godzina około 20.

Jeśli macie dziewczynę, ewentualnie sadolkę to postawcie sie na moim miejscu. Jak się pozbyć tego ścierwa ?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiktor1990 2013-04-29, 23:37 116
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-29, 23:49 18
pewnie polowa sadoli Ci pocisne ze cyga pewie ją ruchnal a Tobie wciska kit nie no tak na poewaznie to powinieneś swoja laske jakos wyszkolic...ja na przyklad niekiedy moja pizgam... juz nauczyla sie oddawac wiec jak tak pojdzie dalej to moja laska jak poczuje zapach cygana to odrazu pojdzie z dynki
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-29, 23:53 9
Dobrze że ludziki dorysowałeś, bo po imionach nie dało rady.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-29, 23:56 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 0:04 7
wyr🤬aj mu starą
Zgłoś
nigol 2013-04-30, 2:24 11
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 7:48 9
Kup jej gaz pieprzowy i jakiś ostry nóż.
Zgłoś
golip 2013-04-30, 9:43 1
Kup dziewczynie samochód
Zgłoś
Kowal_ssj5 2013-04-30, 10:12 10
Zgłoś
firer 2013-04-30, 10:13
Zgłoś
Antybozia666 2013-04-30, 10:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 10:27
Cóż można doradzić, chyba tylko to: presseurop.eu/pl/content/article/586991-sezon-polowan-na-romow-wciaz-trwa
Zgłoś
MrPink 2013-04-30, 10:32
Polska dla Polaków!

Ziemia dla ziemniaków!
Zgłoś
Gebofon 2013-04-30, 10:46 2
No powiem że też bym się zagotował, dobrze że u mnie w Lublinie nie widać tak tego brudu. Profilaktycznie jeżdżąc z koleżkami można chamów walić w łeb, ale to jak walka z wiatrakami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem