👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słyszałem Warszawski "Urban Legend" że gość na nowym świecie naj🤬 się i przysnął pod ścianą. Koledzy nie mogli go dobudzić więc siedli obok na ławce i sami posnęli. Wcześniej jednak dla fotek jebnęli mu kartkę "zbieram na hotel jestem z sosnowca" ale zostawili i tak jak wspomniałem posnęli. Koeżka obudził się koło 11 następnego dnia i miał 1200 zł w czapce. Oczywiście c🤬j wie czy to prawda ale jestem w stanie uwierzyć bo sam widziałem cygankę wyciągającą spod sukienki plik chajsu na który normalny skromny człowiek w polsce zap🤬la pół miesiąca. Czyli pewnie z pińćset złotych XD żart. Dużo...
garota napisał/a:
Słyszałem Warszawski "Urban Legend" że gość na nowym świecie naj🤬 się i przysnął pod ścianą. Koledzy nie mogli go dobudzić więc siedli obok na ławce i sami posnęli. Wcześniej jednak dla fotek jebnęli mu kartkę "zbieram na hotel jestem z sosnowca" ale zostawili i tak jak wspomniałem posnęli. Koeżka obudził się koło 11 następnego dnia i miał 1200 zł w czapce. Oczywiście c🤬j wie czy to prawda ale jestem w stanie uwierzyć bo sam widziałem cygankę wyciągającą spod sukienki plik chajsu na który normalny skromny człowiek w polsce zap🤬la pół miesiąca. Czyli pewnie z pińćset złotych XD żart. Dużo...
nie wiem czy urban legend, ale tej autentycznie wrzucają pieniądze (od ok. 1:40, ale wcześniej zajebiście wk🤬iają prawdziwą rumunkę)

Pfff...
W warszawie była taka jedna rumuńska p🤬da co żebrała na takim jednym skrzyżowaniu. Widywałem ją praktycznie codziennie tam. Wyglądała jak bezdomna. Zawsze kazałem jej wyp🤬alać jak podchodziła mi do drzwi.
No i pewnego dnia ją spotkałem w piasecznie na k🤬a nowym i wypucowanym skuterze.
Nie pamiętam marki ale to takie jakieś włoskie coś oryginalne było i nazwa marki pisana taką kursywą charakterystyczną.
Jechała akurat tam gdzie ja i zaparkowała p🤬da niedaleko tego skrzyżowania co z łapą latała...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W warszawie była taka jedna rumuńska p🤬da co żebrała na takim jednym skrzyżowaniu. Widywałem ją praktycznie codziennie tam. Wyglądała jak bezdomna. Zawsze kazałem jej wyp🤬alać jak podchodziła mi do drzwi.
No i pewnego dnia ją spotkałem w piasecznie na k🤬a nowym i wypucowanym skuterze.
Nie pamiętam marki ale to takie jakieś włoskie coś oryginalne było i nazwa marki pisana taką kursywą charakterystyczną.
Jechała akurat tam gdzie ja i zaparkowała p🤬da niedaleko tego skrzyżowania co z łapą latała...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja oglądałem kiedyś na Discovery czy innym gównianym programie reportaż o najdziwniejszych zawodach na świecie. Jeden Amerykanin mieszkający w Kalifornii żebrał codziennie po 10-16 godzin w bardzo dobrej dzielnicy (jakieś Los Angeles czy inne San Jose). Dziennie średnio wyciągał 500-700 baksów, a czasami szczęście dopisało i kilka tysięcy baksów (bogaty aktor chciał się pochwalić przed dupeczką, że ma gest). Typek zaprosił nawet "dziennikarzy" do swojego domu- miał całkiem porządny dom, samochód porsche (jakaś tańsza wersja) i młodą żonkę. W ogóle zero wstydu, traktował to jaką normalną pracę. Jeszcze dodam, że miał specjalnie zniszczone ciuchy i nieogoloną brodę do żebrów.
USA są dziwne c🤬j, w barach mlecznych kelnerki dostają dolara na godzinę i dlatego obowiązkowe są tipsy, które też po części są rodzajem żebrania. K🤬a w Chinach nie ma żebraków - zdarzają się wyjątki, ale są oni nietolerowani przez społeczeństwo.
USA są dziwne c🤬j, w barach mlecznych kelnerki dostają dolara na godzinę i dlatego obowiązkowe są tipsy, które też po części są rodzajem żebrania. K🤬a w Chinach nie ma żebraków - zdarzają się wyjątki, ale są oni nietolerowani przez społeczeństwo.
@up
No to po takim programie gdzie się tak chwali to skarbówka na bank się do niego dop🤬li.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No to po takim programie gdzie się tak chwali to skarbówka na bank się do niego dop🤬li.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
w Warszawie przy domach centrum babka ma mieszkanie z żebrów, chodzi i prosi o zakup jedzenia, ale zazwyczaj ludzie dają kasę bo nie mają czasu jej kupować. Na dworcu centralnym koleś chodził z 20zł w jednej ręce a w drugiej z różańcem, mówił że na bilet zbiera do domu i też zbierał niezły hajs. Przy patelni koleś latał z pustą walizką i oczywiście na bilet do domu mu zabrakło. Złote tarasy, zjarany gnojek ok 19 lat spacerował sobie i też na bilet zbierał, jak go widziałem, któryś raz rzędu akurat jakieś laski dawały mu kasę to podszedłem i zapytałem się czy on tak podróżuje dużo czy od zeszłego tygodnie jeszcze nie uzbierał. Na szczęście ochrona reaguje na takich cwaniaczków i ich przegania, ale co to zmieni? Taki śmieć ludzki pójdzie cwaniakować gdzie indziej.
W Katowicach na ul Stawowej x lat temu zawsze żebrał gość co miał 2 domy. Pisali o nim w gazetach nawet.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie