Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................x 2013-06-19, 15:19 65
Oni by się nawet po takim czymś nie obudzili i dodatkowo zrzucili by całą winę na "faszystów".
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-19, 15:21 18

Zamknijcie temat bo zaraz przyleci Koniec Świata z Radeghostem i będą się użalać jak to bardzo ich dupy bolą.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
q................u 2013-06-19, 15:24 10
Popieram Libertinusa, już dziś naczytałem się "mądrości" obu jegomościów..
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-06-19, 15:46 2
Nie ma co się śmiać, bo tak dokładnie wygląda "cywilizowana" część europy. Araby palą auta, murzyni muzułamanie zabijają białych na ulicach a lesbijki i inne homosie pragną całej dłoni gdy dostali tylko palec.
Zgłoś
b................n 2013-06-19, 16:20
Przyszłość pana Palikota.....
Zgłoś
Atreyu 2013-06-19, 16:31 3
W Polsce prędzej dostaniesz "po ryju" od łysego prawdziwego polaka patrioty na jakimś osiedlu, niż od czarnego araba geja szerzącego tolerancje.

Przykra mentalność, bo środowiska radykalne nie są w niczym lepsze od tych arabów na zachodzie - zachowują się podobnie wobec tych co się z nimi nie zgadzają. Zresztą tacy są nawet gorsi - bo bić potrafią nie tylko "innych" ale też Polaków o innych poglądach.

Już pomijam to że wystarczy nie zgadzać się z jakąś radykalną tezą, lub wykazywać trochę życzliwości wobec innych [tolerancja to słowo ohydne, życzliwość sympatyczne] żeby usłyszeć że na pewno jest się "lewakiem" i w żadnym wypadku nie można być być Patriotą.

A teraz idę po maść.

podpis użytkownika

...
Zgłoś
A................r 2013-06-19, 16:32 1
Powinno byc jeszcze 'Bo gang murzynow zgwalcil mi zone, a stado muzulmanow ukamienowalo ja za cudzolostwo, 4-letnia corke sprzedali za wielblada jakiemus 60 letniemu muftiemu, mojemu synowi obcieli glowe bo nie chcial wypowiedziec szahady, a mnie wsadzili na 25 lat za rasizm i islamofobie.'
Zgłoś
i................y 2013-06-19, 17:43
@up: Przynajmniej masz w więzieniu Internet.
Zgłoś
abdul 2013-06-19, 18:04
AliAkbar napisał/a:

Powinno byc jeszcze 'Bo gang murzynow zgwalcil mi zone

nie trzeba gangu chlopcze. sama pojdzie

podpis użytkownika

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
Mlodymm 2013-06-19, 20:17
Ja p🤬le. Brak słów. K🤬a, żyjecie jakimiś posranymi schematami, jakbyście w ogóle się wokół ludzi nie obracali i nie wiedzieli, że to, iż ktoś jest z lewa, czy z prawa nie znaczy, że jest taki, jak kreują niektóre obozy polityczne czy właśnie obrazki tego typu...
Zgłoś
P................t 2013-06-19, 20:54 2
Mlody p🤬lnij sgie w czajnik, bo bredzisz.
Zgłoś