a tak liczyłem, że on w tym końskim ryju wybiegnie gdzieś za tą kobitką...
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
J🤬e boguszowice...patologia społeczna i banda wysiedleńców ...ogrodzić i podpalić
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Troche wyrozumiałości !!!
Co wy byście zrobili gdyby wam, po dobrym melanżu, bardzo głodni , w piękny , upalny dzień rodzina odmówiła grilla ?? Chora rodzina, to się nazywa patologia. Szkoda mi tego gościa. Facet naj🤬y , to odrazu przestępca , morderca i gw🤬ciciel. A idźcie w p🤬du!

podpis użytkownika
"Mam dres po co mi musk?"

perun88 napisał/a:
J🤬e boguszowice...patologia społeczna i banda wysiedleńców ...ogrodzić i podpalić
nie rzucaj się tak odrazu, co ty mieszkasz w Rydułtowach że tak pierniczysz od rzeczy?
k🤬a od rzeczy...tam to można dostać kose za brak papierosa...nie mówimy o całych boguszowicach...o tej patologicznej części...a kto tam mieszka to dobrze wie jak jest
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Powinni go zastrzelic i mialby nauczke, a tak bedziemy placic na utrzymanie kolejnego swira. na szczescie krotko bo go po 2ch latach wypuszcza, ja nie wczesniej
podpis użytkownika

Jakim cudem ten telewizor sie trzyma na takim cienkim druciku?
podpis użytkownika
ironią w ryj
Szkoda, że nie wzieli tego konia za kolejnego terroryste i nie zaczeli do niego strzelac. To był by film a nie "patrzcie, patrzcie mieszkam obok świra ze strzelbą aaa" ...