- Chcesz wprowadzić prawo szariatu?
- Tak, chcę!
- Chcesz żyć w państwie islamskim?
- Tak, chcę!
- To dlaczego z niego uciekłeś?
- Yyy...
To proste. Oni chcą r🤬ać nasze kozy i tyle.
Kemawir napisał/a:
- Yyy...
-Mleko?
Odpowiedziałby zapewne, "żeby doić kasę od was niewierni i kiedy nadejdzie czas obciąć wam głowy" i każdy by się ładnie i posłusznie uśmiechnął, bo przecież oni są tacy fajni, grzeczni, przystojni i mają olbrzymi wkład w kulturę Europy...
dokładnie zrujnują europe od środka.... a potem poobcinają białym łby tępym nożem/maczetą ...
dlatego w Polsce dobrze że szerzy się nienawiść do nich i brak tolerancji nie chcemy chyba przypadku takiego jak w francji/niemczech/szwecji/angli?
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
zeby szerzyc dobre wzorce muahahaha!
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
bo tam nikt ciapatym nie płaci za siedzenie na dupie... tutaj tylko trudniej dorwać kozę
Zabrakło pytania: Chcesz r🤬ać kozy?
podpis użytkownika
Stultitia morbus est animi.
Wszystko c🤬j.
@up
Ciapaty nick
- Chcesz wprowadzić prawo szariatu?
- Tak, chcę!
- Chcesz żyć w państwie islamskim?
- Tak, chcę!
- To dlaczego z niego uciekłeś?
- Aby zdobyć ziemię dla islamu i wyrżnąć wszytkich innowierców. Godzina świętej wojny niedługo wybije hahahaha (szaleńczy śmiech).
L................2
2013-06-05, 19:05
Ja sie dzisiaj zalamalem...
Mieszkam w Szwecji i dzisiaj ci co ukonczyli szwedzkie gimnazjum (odpowiednik naszego liceum) paradowali na ciezarowkach w czapkach marynarskich zakonczenie nauki (taka ich tradycja). Wszystko ladnie fajnie, muzyka, smiechy, spiewy, a na ciezarowce zadnej szwedzkiej flagi tylko jedna wielka ... turecka. Az przykro bylo na to patrzec...
Proste, okazują nam nieskończone miłosierdzie roznosząc wiarę i nawracając niewiernych.
t................3
2013-06-06, 13:47
Incognito1994 napisał/a:
To proste. Oni chcą r🤬ać nasze kozy i tyle.
chyba kozy polskich rolników, górali, itd...