- Dlaczego mężczyźni wybierają kobiety, które ciągle płaczą i potrzebują godzin, żeby się ubrać?
- Bo innych nie ma.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-17, 2:02
@Up Chodzi Ci o Szimejls?
konto usunięte
2013-02-17, 2:48
Pabloooo napisał/a:
Są - kobiety sadola.
Stary ogarnij się! W polskich realiach baba z fiutem to marzenie - ledwo na chleb starcza przez tuseka
xax6 woli oko cyklonu
Mieszkam z dwiema współlokatorkami. Jak zbliża się im okres to lepiej bez kija nie podchodzić. Jednej załącza się chamówa, a druga na okrągło płacze bez wyraźnego powodu. I tak 7 dni.
konto usunięte
2013-02-17, 10:26
JackCola napisał/a:
xax6 woli oko cyklonu
Kto powiedział, że wole?
@up po co ta spina, mnie się tak podobał ten komentarz;0
konto usunięte
2013-02-17, 12:56
@up chyba wolisz w oko cylkonu
radek225 napisał/a:
Mieszkam z dwiema współlokatorkami. Jak zbliża się im okres to lepiej bez kija nie podchodzić. Jednej załącza się chamówa, a druga na okrągło płacze bez wyraźnego powodu. I tak 7 dni.
Ty daj mi namiary,bo mieszkania szukam.
konto usunięte
2013-02-17, 14:13
godzinę? moja potrafi 3. godzina to jest jeszcze dobry czas
Luis
2013-02-17, 16:07
widziały gały co brały. Jak wam nie pasuje to rzućcie swoje baby i wróćcie do walenia konia. :]
konto usunięte
2013-02-17, 17:15
I tak nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni i nie zdycha...