Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Paker331 2010-12-11, 2:44 6
śmiech lepszy od całego zdarzenia )
Zgłoś
Konto usunięte 2010-12-11, 4:28 1
Komórka z cienką kamerką - kilka rubli,
ruska zima - za darmo zabieraj całą Panie...
Chachanie ruskich z🤬bów - bezcenne...

Zapomniałem o walcu...
Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden...
Zgłoś
kabalero88 2010-12-11, 7:10 17
Zapomniał na zimówki zmienić.
Zgłoś
Lesniak007 2010-12-11, 8:12
haha śmiech rozk🤬ia! ;***
Zgłoś
Konto usunięte 2010-12-11, 10:44 5
Mi ten śmiech Waldka przypomina z Kiepskich

Zgłoś
Bakcyl 2010-12-11, 11:12 5
Fejk, tak można jeździć tylko na specjalnych oponach.

Zgłoś
worms 2010-12-11, 11:43
mam wrażenie, że w Polsce tak właśnie robią drogi!
Zgłoś
snik0 2010-12-11, 11:53 1
Jest drift, jest piwo

podpis użytkownika

Zgłoś
kris1579 2010-12-11, 12:46
Ooo... To walcem można jeździć na boki?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-12-11, 12:57 1
@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
1. jezdnia jest pochylona
2. koles probujac jechac przekroczyl tarcie statyczne
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia

Tak wiec Apollo zamiast siedziec na sadolu i sie spinac

zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj
Zgłoś
qrczaq 2010-12-11, 13:17 2
To niesamowite co piszesz stary!!! Opowiedz mi proszę jeszcze o tym, jak to było... a tak: tarciu, bo inaczej nie będę mógł spać.

podpis użytkownika

Metal up your ass!!!
Zgłoś
Avallach 2010-12-11, 13:32 3
Cytat:

@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia

Tak jak ty teraz nie? Geniusz się k🤬a znalazł... Opisałeś nam tu budowę cepa i myślisz, że się w życiu naczytałeś... Wyp🤬alaj Mam dość pseudo inteligentów na sadolu...
Zgłoś
mesiash 2010-12-11, 14:38 3
-Panie, a ten walec do przodu pojedzie?
-A gdzie ma jechać? W bok?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-12-11, 15:25
stary napisał/a:

Inżynier się k🤬a znalazł, dyrektor j🤬ej budki na moim parkingu... Weź odśnież mi wyjazd lepiej
Twój podpis: "Zawsze ktorys z koleji , slodka niedojda i zawsze spozniony z reakcja no i cholernie niesmialy, z masa wad, kompleksow i malymi rozmiarami." sugeruje, że powinieneś sam sięgnąć do książek, od elementarza począwszy.
No chyba, że brali Cię w kolejarza gdy to pisałeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie