ruska zima - za darmo zabieraj całą Panie...
Chachanie ruskich z🤬bów - bezcenne...
Zapomniałem o walcu...
Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden...

1. jezdnia jest pochylona
2. koles probujac jechac przekroczyl tarcie statyczne
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia

Tak wiec Apollo zamiast siedziec na sadolu i sie spinac
zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj

podpis użytkownika
Metal up your ass!!!@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia
zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj
Tak jak ty teraz nie? Geniusz się k🤬a znalazł... Opisałeś nam tu budowę cepa i myślisz, że się w życiu naczytałeś... Wyp🤬alaj

-A gdzie ma jechać? W bok?

@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki
a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia![]()
zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj![]()
Inżynier się k🤬a znalazł, dyrektor j🤬ej budki na moim parkingu... Weź odśnież mi wyjazd lepiej

Twój podpis: "Zawsze ktorys z koleji

No chyba, że brali Cię w kolejarza gdy to pisałeś