Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
androgenius 2015-07-04, 19:55 5
Niechaj się rozpoczyna
Zgłoś
~Velture 2015-07-04, 20:57 117
Propaganda. Każdemu dzieciakowi można zrobić sieczkę z mózgu a potem wj🤬 do netu dopisując do tego ideologię.

Założę się ,że każdemu gówniarzowi w wieku 3-5 lat jakby dać się pobawić z małą świnką a potem przy obiedzie powiedzieć ,że je właśnie świnkę to zareaguje tak samo jak na tym filmiku.

Każdy niech żre co chce. Jeden woli mięso, inny roślinki a jeszcze inny gówno z dupy Azjatki w zalewie z ośmiornicy.
Po prostu niech mi nikt w ryja nie wp🤬la swoich ideologii i poglądów na siłę.

No to ja rozpocząłem gównoburzę. Czekam na lewackich pedałów wp🤬lających trawę, walczących o żuczki przy budowach autostrad i wąchających swoje własne pierdy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
nectovelius 2015-07-04, 21:01 16
Tata sk🤬iel... czekać tyle czasu żeby powiedzieć jak mięsko pozyskują... u mnie się nie p🤬lili - wiedziałem jak miałem 4 lata - i jak miałem ochotę na rosołek to sam kurę zaciupałem nożykiem... wp🤬l był, bo to kwoka była, ale rosołek smakował
Dzieciaki powinny wiedzieć, a nie znienacka sie wegetarianami robią - tak to jest - zjesz, co dopadniesz.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-04, 21:04 2
w ogóle jaki to sens jeść mięso?
Zgłoś
androgenius 2015-07-04, 21:16 4
jormungand napisał/a:

Ano taki, że ciebie też kiedyś "mięsko" zeżre...poddajesz się bez walki?
Zgłoś
~Beny 2015-07-04, 21:22 23
jormungand napisał/a:

A jaki jest sens niemal na siłę wpajać komuś, że to nie ma sensu?

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-04, 22:51 6
Dzieci jak sobie cos uswiadomia to podchodza do wszystkiego z duza doza wrazliwosci. Sprobuj powiedziec 6latkowi ze wszyscy umrzemy. Ja jestem dorosly i mam w c🤬ju los zwierzat, ba, mam w c🤬ju los tej planety.
Zgłoś
~Velture 2015-07-05, 0:06 23
@up
Pojemnego c🤬ja masz.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-05, 4:20 6
C🤬ju muju dzikie węże, przecież te zwierzęta są właśnie po to, aby je zjeść. Raczej nie sądzę, żeby było tych zwierząt tyle w środowisku naturalnym. To zwierzęta hodowlane, są po to, aby człowiek miał z nich pożytek, w tym mięsko. Dziecku wmawia się, że jak nie zje świnki, to ta nie umrze. Gdyby każdy nie żarł zwierzątek, to nie byłoby świnek, bo po c🤬j komu by to było hodować? Wtedy byłby ból dupska o to, że kolejne gatunki zwierząt wymierają, bo nikt ich nie hoduje.
Zgłoś
DiamondBack 2015-07-05, 8:05 3
K🤬a oglądam i oglądam licząc na to "olśnienie" dziecka, że p🤬li głupoty a tu jeszcze pseudo filozoficzna puenta na koniec.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-05, 8:15 3
No nie wierze że ktoś był na tyle upośledzonym lub wierzącym w wegetarianizm ze dodał te puentę na końcu...

Dzieci często wieżą że istnieją wróżki i trolle. Więc mała Kathrene zacznie płakać że trolle giną w pułapkach na myszy a wróżki są mielone przez wiatrak sufitowy więc niech rodzice je usuną... a później złożą międzynarodową petycję przeciwko wiatrakom i pułapką.
Zgłoś
ellsworth 2015-07-05, 8:34 2
Dragonov napisał/a:

C🤬ju muju dzikie węże, przecież te zwierzęta są właśnie po to, aby je zjeść. Raczej nie sądzę, żeby było tych zwierząt tyle w środowisku naturalnym. To zwierzęta hodowlane, są po to, aby człowiek miał z nich pożytek, w tym mięsko. Dziecku wmawia się, że jak nie zje świnki, to ta nie umrze. Gdyby każdy nie żarł zwierzątek, to nie byłoby świnek, bo po c🤬j komu by to było hodować? Wtedy byłby ból dupska o to, że kolejne gatunki zwierząt wymierają, bo nikt ich nie hoduje.

Masz jakąś w c🤬j pokręconą logikę. To tak jakbyś powiedział, że gdyby nie było Ż__ów, to nie byłoby obozów zagłady
Zgłoś
Cyrk 2015-07-05, 9:14 1
Szkoda, że nie było kamer w telefonach jak ja byłem mały. Z opowieści moich rodziców: jak się dowiedziałem, że mięso pochodzi ze zwierząt to spytałem tylko czy mogę zobaczyć
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-05, 9:35 9
Wk🤬ia mnie fanatyzm wegetarian, zawsze się wp🤬lają z głupimi komentarzami, 2-letnie dziecko zostało zindoktrynowane przez rodziców kretynów, zastanówcie się co oni temu dziecku naopowiadali zanim zaczęli kręcić ten wzruszający film.

Siedzę se wczoraj z kumplem przy piwku, ten zamawia pizzę wegetarianę, i jeszcze się wymądrza że ja powinienem przestać jeść świnie, a hipokryta na weselu miesiąc wcześniej wp🤬lał świńską kitę, że aż miło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem