👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mitakana666 napisał/a:
a po polsku można poprosić?napisze tak... jak my zasiadamy do stołu to to tutaj jest żadnym wyczynem... jak to ścierwo jest tym co nasze to nic mu nie było. prawdziwy koks w tej ilości wystarczyłby dla armii putina. Gdyby taki temat zeżarł to po nim
postpost napisał/a:
a po polsku można poprosić?
nie wymagaj za duzo od cpuna

Przygnębiające jest to, że jego głos w wyborach na taką samą siłę, jak głos profesora uniwersytetu.
Adameck napisał/a:
Przygnębiające jest to, że jego głos w wyborach na taką samą siłę, jak głos profesora uniwersytetu.
Każdy wybrał swoją ścieżkę kariery

Jakieś info dla niewtajemniczonych, ile tego było?
Bo oni to chyba muszą jakoś odmierzać, żeby się nie przekręcić. Na takich filmach zawsze widzę, jak typ sypie towar z worka prosto na stół, układa sobie kreskę i wciąga. Oni wszyscy mają wagi w oczach?
Bo oni to chyba muszą jakoś odmierzać, żeby się nie przekręcić. Na takich filmach zawsze widzę, jak typ sypie towar z worka prosto na stół, układa sobie kreskę i wciąga. Oni wszyscy mają wagi w oczach?
MarekJarek1 napisał/a:
Jakieś info dla niewtajemniczonych, ile tego było?
Jak cpasz X lat to dawka smiertelna zaczyna dopiero cie lekko kopac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie