👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na koniec śmiech głupiej Karyny..........bo Sebix krechę wciągną,,,,,,,
ł
ł
Od tej chwili nasz biały brat będzie znany wśród Apaczów jako Biały Węgorz, howgh!
Nic mu nie będzie to nie koks. Pollena zakorkuje mu nos i się będzie po prostu długo wchłaniać o ile zaraz nie wysmarka
Nie wiem czym tu imponować, chyba dziurami w mózgu, o ile jej jeszcze jakiś został.
Od takiej ilości to by świecił w ciemnościach nawciagal się kreatyny najważniejsze że kasę wydał to wszystko się zgadza

napisze tak... jak my zasiadamy do stołu to to tutaj jest żadnym wyczynem... jak to ścierwo jest tym co nasze to nic mu nie było. prawdziwy koks w tej ilości wystarczyłby dla armii putina. Gdyby taki temat zeżarł to po nim
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie