👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam głośników co prawda ale powiem Wam jedno. Jeżeli kobieta mówi, że rozmiar niema znaczenia to kłamie.
Po przesłuchaniu wywiadu mogę znać rozwiązanie jego problemu.
Skoro jest uczuciowy i nie chciałby być postrzegany jedynie jako gość z wielkim fiutem, to być może nie powinien na randce, przy obiedzie podbijać do kobiety z tekstem, że ma kutonga długości dorosłego węgorza.
Skoro jest uczuciowy i nie chciałby być postrzegany jedynie jako gość z wielkim fiutem, to być może nie powinien na randce, przy obiedzie podbijać do kobiety z tekstem, że ma kutonga długości dorosłego węgorza.

@2up Głębokość kobiecej pochwy to 7-13 cm i w czasie penetracji dopasowuję się ona do rozmiarów penisa. A co do filmiku to facetowi o prąciu w takich rozmiarach nigdy nie staję w pełni. Szkoda że o tym pani doktór nie wspomniała.

Przy 20cm członku w pozycji na jeźdźca, jak laska się wyprostuję, żeby cały wszedł to 3/4 narzeka, że boli. Ich wyobrażenia o dzikim seksie w praktyce nie mają za wiele wspólnego.
przedstawiają problem że niby duży członek sprawia kłopoty i w sypialni z partnerką nie jest tak fajnie jak sobie się wyobraża. Tylko że oni tutaj pokazują nie dużego ale ogromnego penisa. Duży moim zdaniem to 20 cm i myślę że taki byłby najlepszy. Nie wiem jak kobiety uważają i mogę się mylić, ale wszyscy faceci wiemy że większość kobiet ma mokro w gaciach jak słyszą o takiej skali.
Z drugiej strony nie narzekam na swój sprzęt
a niektórzy mężczyźni to i nawet nie potrzebują
Z drugiej strony nie narzekam na swój sprzęt

a niektórzy mężczyźni to i nawet nie potrzebują

Nie dość, że ma największego kutacha na świecie, to jeszcze jest najbardziej rudym gościem (też na świecie). Tak rude ma włosy, że prawie czerwone.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie