Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czuje się niedosyt jak tylko jedna strona rację swoje okazuje 🫠
smc
2024-12-10, 23:36
Trochę kisielu i wyglądałoby to lepiej ;-/
Od konkubenta Da Silvy codziennie łomot zbiera, to się trochę wyżyła i odreagowała na niewinnej młodszej lasce... Tak było...
Miesiąc przy kopaniu rowów, by jej skutecznie ostudził, te agresywne zapędy.
Szarpanie za kudły. Nic k🤬a ciekawego. Baby to sobie nawet naj🤬 porządnie nie umieją.. Podgatunek człowieka.
Zamiast się bronić to idiotka kręci filmiki. Głupia c🤬a.
Sytuacja typu głodny nie jesteś sobą. Weź snickersa.
Dłużej mogła ten telefon w ręce trzymać

. Pokolenie z🤬bow.
Fx12
2024-12-11, 6:34
Kolejna uzależniona. Może to jest metoda - "leczniczy" łomot z raz w tygodniu to się odklei od tego ekranu.
Xevik20 napisał/a:
Dłużej mogła ten telefon w ręce trzymać . Pokolenie z🤬bow.
Mogła coś tymi ręcoma zacząć robić
Zadziorna idealna na kochankę
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Od konkubenta Da Silvy codziennie łomot zbiera, to się trochę wyżyła i odreagowała na niewinnej młodszej lasce... Tak było...
Ja stawiam ze ona utrzymuje tego Da Silve podczas gdy ten r🤬a inna Sofie jak ta zap🤬la na dwa etaty. Ale gdy sie dowie to zmasakruje jego i ja.
0to
2024-12-11, 20:17
Głodna samic ,to niebezpieczna samica.