Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ritu4l 2022-09-20, 2:36
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

No kuźwa musiał im przeszkodzić. A mogło być tak pięknie. Może nawet dostali by się na harda. Ja bym nawet zainwestował w zapalniczkę ( bo już nie palę ) i bym im dał żeby sobie przyświecili. Musi się trafić taki społecznik - dobra rada.

Wiesz jak działa pistolet od lpg? Nie miałby szans tego uruchomić

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-09-20, 3:09
Karmazon napisał/a:

Wiesz jak działa pistolet od lpg? Nie miałby szans tego uruchomić

Wierzyłbym w ich kreatywność.

Poza tym kiedyś też nie dawało się płacić kartą w Biedronce a teraz się da.
Zgłoś
ritu4l 2022-09-20, 5:48
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

Poza tym kiedyś też nie dawało się płacić kartą w Biedronce a teraz się da.

Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
stopwar 2022-09-20, 5:53 2

Zgłoś
s................l 2022-09-20, 7:38 4
HenrykS. napisał/a:

To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedop🤬leni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni c🤬ja nie wiedziałby co robić. No k🤬a, ręce mi opadły.

Za to ja sam nie wiem co o was ludziska powiedzieć. Koło kołem, sprawa prosta, ale dowartościowywać się debilami z tv w jakimś google box, to trzeba też mieć ego polskiego szympansa, bez urazy oczywiście, ale dobrze to to z wami ludzie nie jest. Nie mówiąc o wiarygodności tych programów.
Zgłoś
Alonso 2022-09-20, 9:12
To z myślą o takich debilach inżynierowie próbują skonstruować w pełni autonomiczne samochody.
Zgłoś
~Dostojny 2022-09-20, 10:40
Saw napisał/a:

Ostatnim razem to ty chyba koło w rowerze zmieniałeś. To trzeba być takim niedoj🤬ym majsterklepką, aby w dzisiejszych czasach mocować się z kołem przy drodze będąc wyposażonym w klucz, pierdopodnośniczek i gazrurkę.

wy tęczowi, pewnie dzwonicie po pomoc drogową w "dzisiejszych czasach".

satariel napisał/a:

Za to ja sam nie wiem co o was ludziska powiedzieć. Koło kołem, sprawa prosta, ale dowartościowywać się debilami z tv w jakimś google box, to trzeba też mieć ego polskiego szympansa, bez urazy oczywiście, ale dobrze to to z wami ludzie nie jest. Nie mówiąc o wiarygodności tych programów.

Też bez urazy, ale twój tok rozumowania wskazuje na to, że sam jesteś tym "szympansem". Jakim cudem uroiło ci się w główce jakieś dowartościowywanie? Zastanów się czy nie przerzucasz na innych swojego upośledzenia (za przeproszeniem, oczywiście). Ja ubolewam nad tym, jak zidiociałe i spedalone staje się Nasze społeczeństwo. Podałem tylko przykład.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
jebać_w_dupę_pis 2022-09-20, 11:03 1
tesla i już o razu wiadomo że to zj🤬e lewackie bydło z calofontrni co to w mózgu tylko miłość do czarnego bydła i innego LPGQWERT ścierwa i na myślenie nie ma już miejsca,
Zgłoś
turor 2022-09-20, 11:44
Stać ich na tesle, jak to możliwe?????
Zgłoś
s................l 2022-09-20, 15:34 2
HenrykS. napisał/a:

wy tęczowi, pewnie dzwonicie po pomoc drogową w "dzisiejszych czasach".
Też bez urazy, ale twój tok rozumowania wskazuje na to, że sam jesteś tym "szympansem". Jakim cudem uroiło ci się w główce jakieś dowartościowywanie? Zastanów się czy nie przerzucasz na innych swojego upośledzenia (za przeproszeniem, oczywiście). Ja ubolewam nad tym, jak zidiociałe i spedalone staje się Nasze społeczeństwo. Podałem tylko przykład.

Przykład. Z google box... zaraz mi powiesz, że Rambo to postać historyczna może jeszcze.
Zgłoś
daymaker 2022-09-20, 18:59
Typowy poziom klienta Tesli
Zgłoś
mazga50 2022-09-20, 21:17
kwas79 napisał/a:

To byli ci, którzy płacą gruby hajs za pompowanie opon mieszaniną azotu, tlenu, argonu i CO2.

Tu chyba CNG chcieli wpompować...
Zgłoś
Allahgbar 2022-09-23, 3:07
Co wy tacy głupi jesteście że nie widzicie że to fejk k🤬a?
Zgłoś