Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sztruks 2022-09-19, 22:03 19
Mnie kiedyś laska na stacji zaczepiła żebym jej gazu zatankował, patrzę a ta stoi pod dystrybutorem „Tir” i jeszcze przejściówkę z gazu miała wsadzona do dziury baku... normalnie przez tydzień o tym myślałem jakim trzeba być zj🤬ym genetycznie.
Zgłoś
kwas79 2022-09-19, 22:23 30
To byli ci, którzy płacą gruby hajs za pompowanie opon mieszaniną azotu, tlenu, argonu i CO2.
Zgłoś
dogip 2022-09-19, 22:26 22
Sztruks napisał/a:

... jakim trzeba być zj🤬ym genetycznie.

Nie zwalaj na przodków. Takich zjebów tworzy postęp technologiczny i brak porządnej edukacji. Mordy w smartfonach, a życia uczy tik tok.
Zgłoś
~Dostojny 2022-09-19, 22:31 7
Sztruks napisał/a:

Mnie kiedyś laska na stacji zaczepiła żebym jej gazu zatankował, patrzę a ta stoi pod dystrybutorem „Tir” i jeszcze przejściówkę z gazu miała wsadzona do dziury baku... normalnie przez tydzień o tym myślałem jakim trzeba być zj🤬ym genetycznie.

To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedop🤬leni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni c🤬ja nie wiedziałby co robić. No k🤬a, ręce mi opadły.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kulawiec 2022-09-19, 23:14 4
Sztruks napisał/a:

. normalnie przez tydzień o tym myślałem jakim trzeba być zj🤬ym genetycznie.

Ja, jakbym o takim zdarzeniu myślał, z godzinę, to już bym się zastanawiał czy coś nie tak ze mną. Po dniu to bym uznał, za jakieś natręctwa, ale tydzień? To faktycznie coś w genetyce jak nic.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2022-09-19, 23:17 1
Jest tak tępym jak pedalarze
Zgłoś
saves 2022-09-19, 23:22 2
Musiała mieć wyjątkowo głębokie gardło na egzaminie.
Zgłoś
kreska90 2022-09-20, 0:03 3
Przez usb trza tesle pompować!
Zgłoś
Wojciech__30 2022-09-20, 0:09 2
No k🤬a debil
Zgłoś
Saw 2022-09-20, 0:12 1
HenrykS. napisał/a:

To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedop🤬leni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni c🤬ja nie wiedziałby co robić. No k🤬a, ręce mi opadły.

Ostatnim razem to ty chyba koło w rowerze zmieniałeś. To trzeba być takim niedoj🤬ym majsterklepką, aby w dzisiejszych czasach mocować się z kołem przy drodze będąc wyposażonym w klucz, pierdopodnośniczek i gazrurkę.
Zgłoś
0rion 2022-09-20, 0:24 8
to sa biali intelektualisci z zachodnich krajow - nic dziwnego ze malpy przejmuja u nich wladze xd
Zgłoś
ritu4l 2022-09-20, 0:33 4
A mi wydaję się że to ustawka pod super śmieszny filmik

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
djpyza 2022-09-20, 0:46
Karmazon napisał/a:

A mi wydaję się że to ustawka pod super śmieszny filmik

boki zrywać prawię się zeszczałem ! naprawdę nie wierzysz w to że dziś większość ludzi to chodzące to ameby ?
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-09-20, 2:18
No kuźwa musiał im przeszkodzić. A mogło być tak pięknie. Może nawet dostali by się na harda. Ja bym nawet zainwestował w zapalniczkę ( bo już nie palę ) i bym im dał żeby sobie przyświecili. Musi się trafić taki społecznik - dobra rada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie