Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-26, 18:00
1:15 fake - dookoła porządne monitory a on akurat niszczy starego kineskopowca
Dlatego wlasnie jak moja corcia w cos tam sobie gra i nie specjalnie jej idzie, a widac ze minka jej sie zaczyna psuc... Zabieram gre. Jest troche halasu, ale szybciutko przechodzi i moze grac dalej.
fuck... jaki nudny ten język...
konto usunięte
2012-05-26, 19:08
@up. Faktycznie... fuck, fuck, fuck... U nas to byle dzieciak z przedszkola potrafi jakąś wiązankę puścić.
Co do takich zachowań: jak ktoś ma taki temperamet a do tego nie nauczono go norm społecznych i wartości pieniądza to rejdżuje i rozwala telewizor tatusia....
konto usunięte
2012-05-26, 21:07
większość to konsolowce... przypadek ??
konto usunięte
2012-05-26, 22:19
Dałbym piwo, bo to fakt że ci goście nie są całkiem normalni, ale tytuł "Do czego może doprowadzić granie" obraża WSZYSTKICH graczy. Ja gram od małego, ale tak się nie zachowuje.
@Czesiek181 Nie przesadzaj.
konto usunięte
2012-05-27, 1:22
Ile z tych filmików to fejki? Przynajmniej jeden ze sławnym germańcem jest na pewno, bo to był fragment jakiegoś kabaretu a chłopak jest aktorem.
nie ma polakow, bo polacy szanuja to na co ciezko zarabiaja