W gry
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
1:15 fake - dookoła porządne monitory a on akurat niszczy starego kineskopowca
Dlatego wlasnie jak moja corcia w cos tam sobie gra i nie specjalnie jej idzie, a widac ze minka jej sie zaczyna psuc... Zabieram gre. Jest troche halasu, ale szybciutko przechodzi i moze grac dalej.
@up. Faktycznie... fuck, fuck, fuck... U nas to byle dzieciak z przedszkola potrafi jakąś wiązankę puścić.
Co do takich zachowań: jak ktoś ma taki temperamet a do tego nie nauczono go norm społecznych i wartości pieniądza to rejdżuje i rozwala telewizor tatusia....
Co do takich zachowań: jak ktoś ma taki temperamet a do tego nie nauczono go norm społecznych i wartości pieniądza to rejdżuje i rozwala telewizor tatusia....
Dałbym piwo, bo to fakt że ci goście nie są całkiem normalni, ale tytuł "Do czego może doprowadzić granie" obraża WSZYSTKICH graczy. Ja gram od małego, ale tak się nie zachowuje.
@Czesiek181 Nie przesadzaj.
@Czesiek181 Nie przesadzaj.
Ile z tych filmików to fejki? Przynajmniej jeden ze sławnym germańcem jest na pewno, bo to był fragment jakiegoś kabaretu a chłopak jest aktorem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie