to że ktoś ma zaburzenia rozwojowe, albo jest cholerykiem to nie znaczy że gry komputerowe mają z tym coś wspólnego, równie dobrze kolesie mogli by rejdżować w taki sam sposób na boisku gdy ktoś nie trafi karnego albo z🤬bie zagrywkę...
najlepsza ta Ciota ktora na rozkaz brata wylacza konsole...
konto usunięte
2012-05-26, 12:30
Chciałem się z noobów ponabijać , ale potem przypomniałem sobie, że też czasem mięsem rzucam jak przegrywam.
Mnie tylko zastanawia czemu mieli nagrywające ich kamery.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
5:01
Nagrywane powietrzem....
konto usunięte
2012-05-26, 17:24
Eeee inne czasy, kiedyś to się od rana do wieczora latało na podwórku albo na boisku, a teraz małe przygłupy dostają komputer w wieku 6 lat i wyrasta z nich banda kretynów
Co to jest? Dzieci NEO przed komputerem? Sam gram w gry od dość dawna i miałem do czynienia zarówno z Koreańczykami w Warcrafcie 2 którzy roznosili cię w strzępy w 2 minuty. Również duży kawałek życia spędziłem przy CS'e grając na ruskich serwerach z ludzmi trafiającymi same headshoty. Nigdy nie zachowywałem się w ten sposób, a już na pewno nigdy nie rozwaliłem klawiatury rozbijając ją o stół. Więc nie można mówić ,że gry mają jakiś negatywny skutek na psychikę, bo psychopaci zawsze byli i zawsze będą.